Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Party en Story. Met daarin deze week dat Katja en Thijs 'namen-tikkertje' spelen, de nachtmerrie van Connie waarheid wordt, Georgina Verbaan een nijdige ijdeltuit is, BN'ners en rotte eieren vaak samen gaan en waarom de LUV-dames in therapie moeten. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Mevrouw Römer

Katja Schuurman en Thijs Römer zitten nog steeds op hun roze wolk. Deze zomer gaan ze trouwen en waar ze maar kunnen, zwijmelen ze verliefd over elkaar. Dankzij Thijs is Katja zelfs van haar anorexia/boulimia genezen, want Thijs ziet haar het liefst 'met wat vlees er aan', onthult ze in Privé. Alles lijkt dus in kannen en kruiken. Alleen wordt er nog gesteggeld over de achternamen. Volgens het blad wil Katja voortaan best als 'mevrouw Römer' door het leven, maar dan moet Thijs háár achternaam achter die van hem zetten. Dat wordt dan Thijs Römer Schuurman. Klinkt chique, in elk geval. Een beetje adellijk, zou je bijna denken. En dat klopt ergens ook wel, want de Familie Römer kun je door de vele geslaagde acteurs welhaast beschouwen als de uperclass van de theaterwereld.

Nightmare

'Please, please, Edwin: klap uit de school.' Het staat nog net niet met hoofdletters op de cover van Privé, maar het artikel binnen in druipt bijna van verlangen. Edwin is de 'personal assisstant' van Connie Breukhoven. Na jaren trouwe dienst is hij recentelijk ontslagen. En wat zou er mooier zijn voor het roddelblad dan het verhaal van deze vertrouweling te kunnen publiceren. Dat zou Connie's absolute nachtmerrie zijn! Hij weet namelijk als geen ander alle ins en outs van de Breukjes, tot en met eventuele schoonheidsoperaties van zijn 'bazin' aan toe. En ook zou Privé maar wàt graag weten hoe het er in Connie's kliniekje aan toe gaat, of ze vaak ruzie heeft met haar man Hans en hoe het nou zit met de ruzie met haar kinderen. Helaas: volgens een bron onderhandelen de advocaten van beide partijen over een 'passende afscheidsregeling'. In gewone taal: een dikke vette afkoopsom, om Edwin voor altijd zijn mond te laten houden over de geheimen van de Breukhoventjes. Jammer voor ons.

Nijdig ijdeltuitje

Soapie Georgina Verbaan is een vrolijke flap-uit die nergens mee lijkt te zitten. Om de fiscus te betalen, poseerde ze voor Playboy, ze bekende vaak met haar neus in de coke te hebben gezeten en over haar jojo-gewicht maakt ze zelf grapjes. Maar om haar spotprenten op tv kan ze helemaal niet lachen. Volgens Party is Georgina pisnijdig om haar verschijning in 'Café De Wereld', een animatieserie waar Bekende Nederlanders worden gepersifleerd. Georgina wordt daar getekend als domme soapie met dikke lippen en strakke shirtjes en is not amused. 'Terwijl heel Nederland zich bescheurt, lijkt Georgina de enige te zijn die thuis foeterend op de bank zit' aldus het blad. De soapie schijnt zelfs een lobby te zijn gestart om zichzelf uit de tv-serie weg te krijgen. 'Het is toch verschrikkelijk als je zo reageert. Georgina zou het een eer moeten vinden dat ze geïmiteerd wordt; het betekent dat ze iemand is en meetelt' reageert een maker van de show. In het najaar komen er nieuwe afleveringen op de buis. We vrezen dat door Georgie's ijdele actie ze straks juist extra vaak zal terugkeren in het getekende Café.

Bekend & Bekogeld

Party zet op een rijtje welke sterren door veel fans worden geadoreerd, maar tóch met viezigheid zijn bekogeld. Rotte eieren en bier blijken favoriete 'smijtmiddelen' te zijn. Waar de ene ster haastig het podium verlaat, nemen andere bekogelden het heft in eigen handen. André Hazes dreunde ooit iemand voor zijn hoofd nadat hij was geraakt. Maar helaas: het bleek de verkeerde te zijn. Hij verkocht een zeer trouwe fan een ram. Ook rappers Lange Frans en Baas B. losten hun akkefietje op met geweld. Ook hier tremden ze de verkeerde in elkaar. Zangeres Do verliet glibberend het podium in Eindhoven, nadat ze met bier was natgegooid. De organisatie van het concert verklaarde verontwaardigd dat het bier-gooien een 'traditie' was. Politicus Wouter Bos, Idols Jamai en zanger Jody bernal vlogen ook de eieren om de oren. Jody zei angstig een volgend concert af. Het mooist loste de ruige rockster Anouk het incident op. Ze trok haar vieze shirt uit, en zong verder in haar BH. De eiergooier vernederde ze door te zeggen: 'Tieten, dit zijn nou mijn tieten. Kijk maar eens goed jochie!'.

Therapie voor LUV

Het leek zo leuk: de dames van LUV zijn weer bij elkaar. Voor hun optredens en tv-reality soap gingen ze eerste even langs de plastisch chirurg, en daarna waren ze er weer helemaal klaar voor. Het blijkt echter dat Patty Brard nú al helemaal ingestort is. 'Ik heb nu even mijn buik vol van Marga en José' klaagt Brard in Weekend. Wat blijkt? De twee dames laten zich als sterren behandelen, net als in de jaren '70 en '80. En Patty moet al hun klusjes opknappen. Geleende kleding voor een optreden krijgt Patty verfrommeld en vies van haar collega's terug. En toen Patty even stilte vroeg om wat rust te hebben, kwekte José gewoon door. Arme Brard is dus helemaal overspannen. En dat terwijl ze voor een half uurtje optreden 14.000 Euro krijgen. De oplossing zit 'm in therapie: 'We zijn alledrie in therapie gegaan om te zorgen dat we elkaars persoonlijkheid leren accepteren zonder dat er steeds ruzie van komt' aldus de getergde zangeres. En Patty kennende - die maakt van haar hart geen moordkuil- komen deze therapiesessies straks vast uitgebreid op de buis. Dat wordt weer leuk!