AMSTERDAM - Jennifer Aniston gaat niet trouwen met Vince Vaughn en de relatie tussen Oprah Winfrey en Stedman Graham is niet voorbij. In een telefonisch gesprek tijdens de Oprah Winfrey Show ontzenuwden de twee sterren de geruchten die de laatste weken over hen de ronde deden.

Oprah voelde zich geroepen haar kijkers het verschil tussen feit en fictie duidelijk te maken toen zelfs haar werknemers aan de waarheid bleken te twijfelen.

De bladen stonden de afgelopen tijd bol met verhalen over een mogelijk huwelijk tussen Aniston en Vaughn. De ceremonie zou worden georganiseerd door Winfrey, plaatsvinden op haar landgoed in Santa Barbara en acht miljoen dollar kosten. Coldplay en cellist Yo-Yo Ma zouden komen optreden.

Vliegveld

De mediakoningin gebruikte haar show ook om de geruchten over haar eigen relatie tegen te spreken. Het zou over zijn tussen haar en haar vriend Stedman Graham. Winfrey vond dat de bladen te ver waren gegaan door oude foto's te publiceren, waarop ze op een vliegveld afscheid neemt van haar vriend. "Op de foto vraag ik aan hem of hij zijn ticket wel heeft", zegt Oprah. "Maar in het artikel staat dat ik heel boos ben en dat alle omstanders de spanning tussen ons konden voelen."

Oprah verzekerde haar fans dat als het ooit uit gaat tussen haar en Stedman, met wie ze al twintig jaar samen is, ze het de volgende dag zelf op televisie komt vertellen. Aniston benadrukte nog even dat je moet blijven lachen om roddels. "Er zit niets anders op", zei de actrice.