Op NU.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Party en Story. Met daarin deze week dat Daphne Bunskoek metamorfoseert in rivaal, Daniëlle Overgaag moppert op haar Arnie, oma Corry Konings (54) nog een baby wil, de ex van Emile Ratelband vergeten is, maar niet vergeven en onze sterren zó 'hoerig' zijn. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Look alike

Kijkers van RTL-Boulevard hadden het al gezien: Daphne Bunskoek heeft een nieuwe 'look'. Mode-goeroe en mede-presentator Leco heeft haar koppie eens lekker onder handen genomen. Het resultaat: lang, steil donker haar (extensions) en een pony over haar voorhoofd. Story zet de recente foto van Daphne naast die van presentatrice Irene van der Laar en hé: de twee zouden wel zusjes kunnen zijn! Op zich niets bijzonders, want toen Leco in zijn 'blonde periode' zat, leken álle BN-vrouwen wel tweelingzusters (denk aan Leontine Borsato en Estelle Cruijff).

Maar het bijzondere in dit geval is dat Daphne en Irene rivalen van elkaar zijn. Daphne doet het met de ex van Irene, producer Wessel van Diepen. Met hem heeft Irene een dochtertje, en dat is natuurlijk een verbintenis voor altijd. Wat zou Daphne bezield hebben? Is ze jaloers op Irene, of onzeker over Wessels's liefde voor haar?

Workaholic

Over 'onzeker' gesproken...In Story wordt Danielle Overgaag geciteerd over haar relatie met Reinout 'Arnie' Oerlemans. Altijd roept Danielle dat ze de perfecte partner aan Reinout heeft, ook al is hij heel vaak van huis en staat zij er alleen voor met twee kids. 'Geen probleem' wuift ze dat commentaar weg, ze vindt het heerlijk om te moederen. Maar luistervink Story betrapte haar op kritiek op haar Reinout. "Weet je, dan zit 'ie nu weer een paar dagen in Cannes, ik weet wel dat hij het niet doet, maar toch…' hoorden ze haar zeggen.

Het zou Danielle steken dat Arnie altijd aan het werk is. Sterker nog: ze is nog altijd niet ten huwelijk gevraagd, omdat de voorbereidingen voor een huwelijk Reinout te veel tijd zouden kosten. Story concludeert dat Danielle naar de pers toe doet alsof het prima gaat, maar ondertussen is het voor de hoogzwangere Daan allemaal geen rozengeur en maneschijn meer.

Corry aan de kids

Bijna niemand kan nog een hit van zangeres Corry Konings noemen, maar nog altijd begeeft deze 'grand old lady' zich tussen de BN'ners. En is het niet met haar liedjes, dan wel met haar jonge lover trekt ze de aandacht. Corry is inmiddels 54, maar heeft een jonge blom aan de haak geslagen van 22 jaar jonger! Met deze Wim wil ze zich in Spanje gaan vestigen. Sterker nog: volgens Party wil Corry haar lover nog een baby schenken. Ze heeft al 2 koters van 18 en 12, maar een derde is welkom. Omdat het toch lastig wordt om als bijna 55-plusser zwanger te raken, zou Corry bereid zijn naar de Italiaanse wonderdokter te reizen die al eens een 64-jarige vrouw een kind bezorgde.

Party betwijfelt of Wimmie wel zit te wachten op een kind, omdat het comfortabele leventje met de niet onbemiddelde Corry hem zo wel bevalt. Anyway: als we van de zomer Corry in Spanje met een bol badpak zien rondparaderen, kan dat twee dingen betekenen. Of het is haar 50+ buikje, of er komt inderdaad nog een baby.

Vergeten, niet vergeven

In Weekend de leuke rubriek 'van top tot teen', waarin BN'ners worden afgerekend op hun outfit. Deze week mag couturier Jaap Rijnbende de dames bekritiseren. Dat hij de strapless hobbezak van Isa Hoes als 'fantastisch' afschildert, kunnen we niet helemaal begrijpen. En dat soapie Maria Kooistra op een première wegkomt met een vale spijkerbroek, vinden we ook maar zo-zo. Wèl komisch vinden we het dat de vrouw naast Ans Markus op de foto niet door Jaap wordt herkend. Nu is Ans Markus nogal aanwezig, maar wij herkennen toch echt Sylvie Schmeiz, de ex-vriendin van Emile Ratelband. Mister Tjakkaa laat geen spaan heel van haar, omdat ze héél veel alimentatie van hem eist om mooie kleertjes te kopen en naar feestjes te kunnen, terwijl hun dochtertje thuis bij de au pair moet blijven.

Inderdaad: ze wordt geprezen om haar 'japon van grote klasse'. Maar om na haar carrière als fameuze mevrouw Ratelband slechts te worden omschreven als 'vriendin' van Ans Markus, moet haar erg steken. Weg status, weg bekendheid. Emile zal juist in zijn vuistje lachen, menen we.

Gratis hebbeding

Weekend vindt het 'schokkend', zo hebberig als onze BN-sterren zijn. Ze waren te gast op een feestje van een telefoonverkoper en kiekten daar de ene ster na de andere. Lokkertje van de avond: een gratis mobiele telefoon. 'Normaal zie je deze dames nooit op een party!' concludeerde het blad. Het is inderdaad opvallend hoe veel showbizzsterren hun beste pak uit de kast hadden gehaald om op de Samsung-party aanwezig te zijn. Maar ja, dan heb je ook wèl wat. Want met zo'n leuk hebbeding-telefoontje in een roze tasje kun je worden gezien. En daarom verschenen Angela Kluivert, Gordon, Trijntje Oosterhuis, Froukje de Both, Edsilia Rombley, Chazia Mourali, Tanja Jess en haar Charlie Luske (wat moest hij nou met zo'n roze telefoon?), Quinty Trustfull en Idols Henk Jan Smit massaal.

Het Idols-jurylid beschrijft het als beste 'Wij BN'ners zijn hoerig ja. Als er iets te halen valt, komen we altijd'. Waardoor we meteen weten dat het slecht gaat met de zaken van ontwerper Jan des Bouvrie. Zelfs hij verlaagde zich tot het gretig lachen voor de camera met zijn gratis telefoon. Of zou hij het ding -na zijn lampen voor de Praxis en Gamma- zelf ontworpen hebben?