AMSTERDAM - Robbie Williams verschijnt zeker op het podium tijdens de comeback-tour van Take That. Een verslaggeefster van de Britse krant The Sun heeft 'uit zeer betrouwbare bron' vernomen dat Williams heeft toegezegd bij een van de concerten in Manchester zijn rentree te maken.

Volgens de bron hebben alle betrokken 'gezworen' hun mond te houden, omdat Robbie wil dat zijn optreden een verrassing blijft. Williams zou hebben gezegd dat hij niet komt opdagen als het nieuws uitlekt naar de pers.

Inplannen

Toch zou zijn optreden al vastliggen. "Ze zijn bezig met inplannen, maar hebben nog geen definitieve datum waarop Robbie meedoet", zegt de bron. "Hij heeft geëist dat niemand iets zegt en heeft gedreigd anders mogelijk van gedachte te veranderen."

Eerder zei Take That-lid Howard Donald zeker te weten dat Williams mee zou doen. "Ik weet dat het gaat gebeuren. Als hij deze keer niet met ons op het podium staat, dan is het wel een volgende keer", zei hij tegen The Sun.

Repeteren

De leden van Take That, behalve Howard Gary Barlow, Jason Orange en Mark Owen, zijn druk aan het repeteren in een studio in Londen. Hun tour gaat zondag in Newcastle van start. In totaal geeft de boyband 28 optredens in Engeland.