AMSTERDAM - Britney Spears en haar man Kevin Federline zijn door de kinderbescherming ondervraagd over hun zeven maanden oude zoontje Sean Preston. De baby was op 1 april uit zijn kinderstoeltje gevallen.

Bekijk video: Modem/ Breedband

Op het moment van het ongeluk paste de oppas op de zeven maanden oude baby. Spears en Federline waren op het moment van het ongeluk niet thuis. Ondanks dat een dokter Sean thuis onderzocht, brachten Spears en haar man Kevin Federline hem zes dagen later naar de eerste hulp van een nabijgelegen ziekenhuis. Daar stelden de artsen een schedelfractuur vast. Ook bleek dat er een bloedpropje in Sean Prestons hoofd was ontstaan.

Het ziekenhuis lichtte na het bezoek de kinderbescherming in. Dat zou een standaardprocedure zijn in Californië. Deze kinderbescherming bracht afgelopen weekend samen met de politie een bezoekje aan het beroemde stel.

Normale procedure

Sean Preston is inmiddels uit het ziekenhuis ontslagen. Ook heeft de kinderbescherming van Los Angeles namens de politie laten weten dat het onderzoek naar de valpartij gesloten is.

De kinderbescherming wil verder ook niet op de zaak ingaan. Volgens een politiewoordvoerder ging het bij het bezoek om een normale procedure. "We hebben verder geen actie ondernomen of proces-verbaal opgemaakt."

Foto's

Overigens is het niet de eerste keer dat Spears en Federline bezoek krijgen van de kinderbescherming. In februari moest het stel nog tekst en uitleg geven naar aanleiding van foto's die circuleerden in de media. Op die foto's was te zien hoe de zangeres met Sean Preston op haar schoot een auto bestuurde. Spears verklaarde toen op de vlucht te zijn voor opdringerige paparazzi.