Op NU.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Party en Story. Met daarin deze week dat glamourmoeder Leontine Borsato jaloers is op haar Marco, Sylvie Meis tonnetje rond, maar 'still sexy' is, het 'uit' is tussen vriendinnen Mariska Hulscher en Irene van der Laar, Connie haar knechtje de deur uit doet en voetbalverslaggeefster Barbara Barend door een collega wordt afgekraakt. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Jaloers

Ze ziet er altijd tip top uit en gaat graag naar feestjes, maar toch is Leontine Borsato vooral moeder. Ze zorgt voor de drie kids en heeft haar carrière tijdelijk stop gezet. En ze vindt het 'moederen' heerlijk, roept ze altijd. In Privé vertelt ze zelfs afgunstig te zijn op de band die Marco met hun kinderen heeft. Oudste zoon Luca trekt enorm naar zijn vader toe, tot spijt van Leontine "Ergens was ik best jaloers. Ik had het er soms wel moeilijk mee en kon er zelfs verdrietig van worden" biecht ze op.

Dat ze niet altijd een supermoeder kan zijn, blijkt uit twee gebeurtenissen. Zo liep Luca een keer weg in Disneyland, en waren Leontine en Marco hem kwijt. Paniek natuurlijk. En dochter Jada liep een keer een drukke straat op en werd bijna overreden. Leontine moest verschrikkelijk huilen van de schrik, vertelt ze. Zo zie je maar weer: zelfs BN'ners zijn nèt echte mensen, met dezelfde zorgen om hun BN-kinderen.

Bolle BN'ster

Zeven maanden zwanger is ze nu, maar voetbalvrouw Sylvie Meis poseert nog maar wát graag voor de camera's. Niet bloot met een dikke buik, zoals ooit filmster Demi Moore deed, maar stylish gekleed. De shopaholic laat zien dat je zelfs met een bolle buik nog leuk voor de dag kan komen. In Privé zien we recente foto's van Sylvie en Rafael van der Vaart. Sylvie draagt een strak spijkerbroekje, wit t-shirt en heeft -als fashion statement- een dure shawl om haar haar geknoopt. Haar extensions zijn mooi gekamd en ze heeft een ferme lik make-up op. Stralend zwanger dus. Rafael steekt er een beetje kaal bij af, in een vreselijk lelijk zwart/wit jack en te veel gel in zijn stekelhaar. Het stel verklaart erg nerveus te zijn voor de komst van de baby, maar verder heel happy te zijn in Duitsland.

Ex-vriendinnen

Het was altijd dikke mik tussen presentatrices Mariska Hulscher en Irene van der Laar. Ze leken wel zusjes, met hun lange donkere haren, en gingen samen naar álle feestjes. Mariska woonde een tijdje bij Irene in huis toen haar appartement werd verbouwd. Er werd zelfs beweerd dat ze in een dolle bui een keer seks met elkaar hadden gehad.

Maar nu ze beiden een nieuwe vent hebben, lijkt de vriendschap ineens bekoeld. Mariska is druk met haar aanstaande huwelijk en kan het in Weekend alleen maar over haar grote verlovingsring en spectaculaire trouwjurk hebben. Irene is 3 maanden zwanger en maakt zich vooral zorgen over de kilo's vet die ze daardoor zal aankomen. In Story zegt Mariska te weten waarom ze Irene niet meer ziet: "We zijn waarschijnlijk allebei te druk met onze aanstaande huwelijken. Ik heb haar al een tijd niet meer gezien of gesproken." Haar voormalige hartsvriendin ontbrak zelfs op Mariska's modeshow en dat is toch wel heel ongepast. Story betwijfelt dan ook of Irene zal worden uitgenodigd op Mariska's huwelijk in het buitenland.

Connie's knechtje

Overal waar Connie Breukhoven ging, ging haar persoonlijk assistent Edwin ook. Hij vergezelde haar naar feestjes, ging met haar joggen en mocht ook altijd mee op vakantie. De jongeman woonde zelfs drie jaar in huis bij de Breukhoventjes. Weekend noemt hem dan ook de 'hartsvriend' van Connie. Maar helaas: de verkering is voorbij. Connie en Edwin zijn na vijf jaar samenwerken uit elkaar. 'Zie het maar als een huwelijk, één op de drie strandt' drukt Connie het zelf uit. Heel diplomatiek wil ze niet ingaan op de reden van de 'scheiding'.

Weekend weet te melden dat het stel de laatste tijd vaak ruzie maakte om onbenulligheden en dat Edwin na een knallende ruzie Huize Breukhoven heeft verlaten. Hoe het ook zit, Connie is 'er goed ziek van', maar gelukkig niet rancuneus. Ze zal goed voor haar ex-maatje zorgen. De geruchten dat Edwin juridische hulp heeft ingeroepen en een afkoopsom zou eisen, worden ontkend. Volgens het blad zullen Con en Hans ervoor zorgen dat Edwin niet in een financieel gat valt.

Boze bromsnor

Voetbaldeskundige Johan Derksen veegde de afgelopen week de vloer aan met presentatrice Barbara Barend. Zij presenteert 'Voetbal Insite' en is min of meer de enige vrouwelijke voetbaljournalist. En inderdaad: de dochter van Frits Barend. Zo positief als voetbalgoeroe Derksen eerst over haar was, zo negatief heeft hij zich nu uitgelaten.

In Party: 'Barbara is totaal overbodig want ook wij zelf kunnen er wel in slagen om 'goedenavond dames en heren, hartelijk welkom' te zeggen. Nee, daar moet de lesbische dochter van Frits Barend voor worden aangetrokken,' sneert hij. Ook zegt hij: 'Eigenlijk zou er iemand anders moeten komen, maar ze heeft dankzij haar slimme vader een driejarig contract. Nu Barbara het presenteert, is het niveau bedroevend.' Desgevraagd zegt Barbara deze uitspraken 'een beetje zielig te vinden'. Maar Derksen is zich zogenaamd van geen kwaad bewust: 'Het is toch een lekker stukje, ook voor jullie?' meldt hij Party. Wij vinden het niet bepaald collegiaal van de boze bromsnor. Zo blijkt maar weer: 'voetbal is oorlog', zelfs op televisie.