AMSTERDAM - Robbie Williams heeft een nieuwe vlam. De gelukkige is het 21-jarige Zuid-Afrikaanse model Minki van der Westhuizen. De 32-jarige zanger ontmoette haar in Kaapstad. Volgens vrienden is hij helemaal hoteldebotel van haar.

Een bron vertelt aan de Britse krant The Daily Mail dat er onmiddellijk sprake was van een 'ongelooflijke chemie' tussen de twee. "Robbie is een grote ster en Minki is superpopulair in Zuid-Afrika. Daardoor hadden ze veel gemeen en konden ze goed met elkaar praten. Het ging er behoorlijk vurig aan toe."

Minki, die kort geleden haar relatie verbrak met de aanvoerder van het Zuid-Afrikaanse cricketteam, zou duidelijk hebben laten blijken op zoek te zijn naar een nieuwe liefde. Minki heeft om vooralsnog onduidelijk reden de bijnaam 'Slinky Minki', wat zoiets betekent als 'slinkse Minki'.

Williams is in Zuid-Afrika voor een aantal concerten en voor de opnamen van de videoclip voor de single 'Sin sin sin'. Hij zou Minki nu hebben gevraagd hem gedurende zijn verblijf gezelschap te houden.

Vrouwenversierder

Robbie wordt gezien als een echte vrouwenversierder. Tijdens optredens trekt hij regelmatig een fan op het podium om die vol op de mond te zoenen. Relaties had hij met 'All Saints'-zangeres Nicole Appleton en actrice en zangeres Andrea Corr. Ook zou hij drie van de Spice Girls hebben 'gehad': Geri Halliwell, Mel B. en Emma Burton.