AMSTERDAM - Angelina Jolie bevalt in Afrika van haar baby'tje. De hoogzwangere actrice en haar geliefde Brad Pitt hebben een huis gehuurd in Namibië, in het zuidwesten van Afrika. Daar wachten ze de geboorte van hun eerste kindje af, meldt de Britse krant News of the World maandag.

Het koppel heeft de bevalling in Namibië gepland, zodat Angelina haar Afrikaanse werkzaamheden als ambassadeur van de Verenigde Naties kan voortzetten. "Ze zijn zo verliefd op Afrika dat ze zolang het kan zo veel mogelijk voor de mensen daar willen doen", zegt een bron. "Angelina is niet meer dat wilde meisje van vroeger, ze neemt haar verantwoordelijkheden voor de organisatie heel serieus."

Vorige maand ging het gerucht dat de 30-jarige Angelina in Parijs wilde bevallen. Haar op sterven liggende moeder Marcheline Bertrand is in Frankrijk geboren. Zij zou haar dochter hebben gevraagd haar kind in Frankrijk ter wereld te brengen om de 'cirkel des levens' rond te maken.

Jolie heeft al twee geadopteerde kinderen, Maddox uit Cambodja en Zahara uit Ethiopië. De 42-jarige Pitt is inmiddels hun officiële adoptievader. Maddox en Zahara dragen de achternaam Jolie-Pitt.