Op NU.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Party en Story. Met daarin deze week dat Katja en Wendy gaan trouwen en de jurken-speculaties op gang komen, Casa Iglesias in de verkoop staat, Boulevard-Daphne haar vriendje tegen roddels beschermt en Angela Kluivert een nieuwe Patrick vindt. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Vorige week al schreven de bladen over een vermeende affaire tussen Idols-zangeres Floortje en platenbons Wessel van Diepen. De jonge Floortje zou zelfs de aanleiding tot scheiding tussen Wessel en Irene van der Laar zijn geweest. In Privé lezen we dat Daphne Bunskoek, presentatrice van RTL-Boulevard, deze roddel helemaal niet zo leuk vindt. Immers: Wessel is háár nieuwe liefde.

Toen collega-presentator Albert Verlinde op tv eens smakelijk wilde gaan vertellen over de pikante affaire, stak Daphne daar een stokje voor. Het schijnt zelfs dat ze knallende ruzie kregen, want Albert wilde het item natuurlijk graag in het programma. Maar Daphne won, en Albert deed er het zwijgen toe. Zelfs Irene van der Laar hield haar ex Wessel de hand boven het hoofd.

"Ik dacht al steeds wanneer ik naar Idols keek 'waar ken ik dat meisje toch van?'. Maar het is inderdaad waar, Floortje was 7 jaar geleden de oppas van mijn dochtertje', antwoordde ze heel diplomatiek. En zo verdwijnt de gewaagde 'liefdesaffaire' van de toen 15-jarige Floortje waarschijnlijk naar de achtergrond en heeft straks niemand het er meer over.

Casa Iglesias

Altijd leuk om eens een kijkje thuis bij de sterren te nemen. In Privé kunnen we zien hoe riant zanger Julio Iglesias in Miami woont. Met zijn Nederlandse Miranda en 4 kids bezit hij een gigantisch landgoed aan de kust. Dat wil hij nu verkopen en de vraagprijs is maar liefst 28 miljoen dollar. Van enige Hollandse gezellige invloed van Miranda is in de villa weinig te merken. Het interieur is strak, leeg en wit. De woonkamers zijn balzalen vol witte meubels en houten kasten, er zijn twee wijnkelders, een gigantisch buitenzwembad, een enorme overdekte patio en zelfs een eetzaal met een dansvloer. Kun je na het eten even met de voetjes van de vloer.

Mooi en luxe allemaal, maar bepaald geen warm, gezellig Hollands familiehuis, zoals Miranda waarschijnlijk van huis uit gewend is. Julio meldt trouwens even fijntjes dat hij het pand niet verkoopt om financiële redenen. Het echtpaar gaat op de Dominicaanse Republiek wonen en de Iglesiasjes hebben daar al een nieuw onderkomen gekocht. Dat Julio nu even met twee hypotheken zit, zal de rijke zanger waarschijnlijk niks uitmaken.

'Jaaa!' op Ibiza

Weekend heeft uit betrouwbare bron vernomen dat Wendy van Dijk en Chris Zegers gaan trouwen. Nóg een roddel: de twee praten zelfs al over een tweede kind! Wendy heeft de 3-jarige Sem uit haar relatie met Xander de Buisonjé en nu zou het nieuwe stel wel een (half)broertje of zusje willen maken. Maar goed: eerst maar eens even trouwen. De bruiloft is deze zomer gepland en de locatie is op het eiland Ibiza.

De 'bron' verklapt dat het geen gigantisch feest zal worden en alleen familie en hechte vrienden worden uitgenodigd. Volgens Weekend hoeft de aanstaande bruid zich geen zorgen te maken over een trouwjurk. Ze heeft er immers nog één ongedragen in de kast hangen, van haar afgelaste huwelijk met Xander. Maar dat lijkt ons sterk. Welke vrouw wil er nu een jurk aan die ze kocht om met een vorige relatie te trouwen? Die japon moet ze maar verknippen en er de nieuwe babywieg mee bekleden.

Katja: lief of sexy?

Over trouwen gesproken…Privé vroeg een aantal bekende mode-ontwerpers om voor Katja Schuurman een bruidsjurk te ontwerpen. Ze gaat in de Franse stad Reims trouwen met haar Thijs en iedereen is benieuwd naar wat ze zal dragen. De meningen van de heren ontwerpers lopen nogal uiteen. Zo ziet Jan Arntzen Katja als een kuise Griekse godin, met brave pofmouwen. Ronald Kolk echter hijst de bruid in een korset met sexy rijgveters en een gigantische split in haar rok. Erny van Reijmersdal doet hip: hij bedacht een wit leren jack, een stoere rok, veel riemen en hoge laarzen er onder. Paul Schulten kleedt Katja in roze zijde, met een strakke jurk die haar borsten omhoog duwt zodat ze goed kan 'etaleren' wat ze heeft. De beschaafdste jurk is van Frans Hoogendoorn, een keurige Haagse ontwerper. Hij metamorfoseert de seksbom tot een braaf bruidje, met veel kantjes en strikjes. We zullen tot augustus moeten wachten om te zien of Katja één van de ontwerpen heeft uitverkoren.

Nieuwe Patrick

Angela Kluivert, de ex van voetballer Patrick, is een begeerde vrijgezelle dame. Ze is mooi èn rijk, want door de scheiding ontving ze vele miljoenen. Daarmee shopt ze lekker op de PC Hoofstraat en in het Gooise Laren. Privé weet ons te melden dat ze op één van haar shoppingtripjes kledingmagnaat Patrick Maes tegen het lijf is gelopen. Maes is directeur van een kledingbedrijf en bepaald niet onbemiddeld. Maar behalve dezelfde voornaam en het vele geld, lijkt hij in niets op Angela's ex. Deze Patrick is blank, donkerblond en heeft - zo ver te zien is op de foto's- bepaald niet het sportfiguur van Kluivert. De nieuwe meneer loopt hobbezakkerig rond in een baggy spijkerbroek, een billig leren jasje en met vet lang haar. Er wordt gezegd dat geld 'erotiseert' en wellicht is Angela daar in dit geval gevoelig voor.