AMSTERDAM - Matthew Perry en Kristin Davis zijn mogelijk het nieuwste sterrenkoppel van Hollywood. Geruchten doen de ronde dat Perry, bekend als Chandler uit Friends en Davis, bekend als Charlotte uit Sex and the City als een blok voor elkaar zijn gevallen.

De twee zijn gezien tijdens een diner in La Dolce Vita, een restaurant in Los Angeles. Een van de andere aanwezigen in het Italiaanse etablissement verklapte het Amerikaanse tijdschrift Life & Style dat de 36-jarige Perry zijn arm om de 41-jarige Davis had geslagen en haar een kus op haar voorhoofd gaf. "Ze zagen er erg verliefd uit en deelden samen een toetje", vertelt de anonieme bron.

Capriati

Over het liefdesleven van beide sterren wordt in de Amerikaanse pers voortdurend gespeculeerd. Perry werd vorig tennisseizoen regelmatig gespot op de tribune tijdens wedstrijden van de 29-jarige Amerikaanse tennisster Jennifer Capriati. Of daarbij ook sprake was van een romantische relatie, is nooit officieel bekendgemaakt.

Ook zou Perry 'iets' hebben met de 29-jarige actrice Piper Perabo. Davis zou onlangs hebben gedate met de 60-jarige komiek Steve Martin.