Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Party en Story. Met daarin deze week dat Patty Brard haar collega liet verbouwen, ex-ministersvrouw Heinsbroek een jokkebrok is, Frans en Mariska onder het mes gaan, het liefje van Johnny de Mol op zijn zak teert en dat prins Friso en Mabel uit wraak hun dochter verstoppen. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Dat Patty Brard niet vies is van een Botoxje op z'n tijd, is iedereen bekend. Maar nu moesten ook haar twee LUV-collega's er aan geloven. Er komt een reality-soap over de comeback van de meidenband en de inmiddels 50+ dames werden daarvoor opgeknapt. Patty en de blonde Marga kregen een 'onderhoudsbeurt' met injecties, maar donkere Josée moest flink onder het mes. Patty zegt in Privé vals over het achterstallige onderhoud van Josée: "Ik heb haar ogen laten liften en meteen ook van alles en nog wat laten doen. Je kunt toch niet denken: Zo kan het nog wel?".

Omdat Patty het programma zelf produceert, stond de camera natuurlijk boven op alle medische ingrepen. En zo kunnen we straks 'genieten' van een bont en blauwe Josée met kikker-ogen. Patty: "Ik wist niet dat je ogen zó bol worden als je ze laat liften. Ik ben zelfs flauwgevallen toen ik Josée zo zag'. Fijne collega, die Patty. Echt een steun en toeverlaat.

Rijk jokkebrokje

Ken je 'm nog, de flamboyante ex-minister Herman Heinsbroek? Zo af en toe duikt hij nog in de media op en doet dan wat rake uitspraken over de politiek. Meestal is zijn véél jongere vrouw Judith bij hem, echtgenote nummer twee. Ooit mocht zij in Beau Monde vertellen over haar 'glamourleven' in hun enorme Gooise villa. Ze zwakte haar rijke bestaan een beetje af door te zeggen dat ze geen huishoudpersoneel had, maar zelf haar vele vloeren en wc's schrobte. Judith wilde privacy, en niet altijd personeel over de vloer, vandaar deze huisvrouwen-daad.

In Privé van deze week weerlegt Herman echter de bewering van zijn vrouw. Lachend vertelt hij dat hij bijna niks in het huishouden doet. 'En mijn partner Judith doet het ook maar nauwelijks, hoor. We hebben een hulp die het huis schoonmaakt.' aldus de multimiljonair. Is Judith nu een ordinaire jokkebrok, of is de poetsvrouw pas heel recent in dienst gekomen?

Mooie Maris

In Story het gerucht dat Frans Bauer en zijn Mariska nog niet klaar zijn met verbouwen. Hun huis is net af, nu zijn ze zelf aan de beurt. Volgens het 'gerucht' wil Frans een haartransplantatie, omdat hij steeds kaler wordt. En Mariska zou na drie bevallingen graag haar borsten laten vergroten. We weten dat Frans een ijdel mannetje is, dat pas de deur uit durft als zijn dunne haardosje goed zit. Maar hij ontkent stellig een ingreep: "Niets van waar. Er is niets mis met mijn haar."

Ook Mariska moet hard lachen om de roddel."Een borstvergroting? Ik? Alsjeblieft niet, zeg! Het enige dat ik aan mijn lijf doe, is onder de zonnebank gaan. En het huis poetsen.' Toch vindt Story de geruchten blijkbaar zó leuk, dat ze ze op de voorpagina zetten. Dus nu denkt iedereen die het blad zelf niet leest, maar alleen de cover ziet, dat Frans en Maris nieuwe haren en borsten hebben.

Duur dametje?

Na een knipperlichtrelatie met musicalbabe Chantal Janzen is Johnny de Mol opnieuw gelukkig in de liefde. Zó gelukkig zelfs, dat hij binnenkort gaat samenwonen, volgens Story. De 'gelukkige' in kwestie is Daphne, een struise blondine. Met haar is Johnny al een jaar samen en nu zijn ze klaar om te gaan hokken. Met Johnny gaat het lekker, hij speelt in veel films en series. Oók voor Talpa, de tv-zender van zijn vader John de Mol. "Dat is echt toeval: dat mijn pa daar de baas is, heeft niets met mijn tv-rollen te maken."

In elk geval kan Johnny goed van zijn werk leven. Blijkbaar zit hij zó ruim in de slappe was, dat hij Daphne ook nog kan onderhouden. Want Daphne -hoe jong ze ook is- werkt niet: "Wat Daphne voor de kost doet? Op dit moment niets. Dus hebben we alle tijd om leuke dingen te doen!," vertelt Johnny (27). Luxe leventje hoor, voor zo'n jonge meid.

Koninklijke wraak

Pas twee keer zagen we foto's van baby Luana, het kind van prins Friso en 'gangsterliefje' Mabel. Verder houdt het paar hun dochter angstvallig buiten bereik van de camera's. Volgens een 'hofbron' in Weekend doen ze dat uit dat angst. Mabel's verleden in criminele kringen zou gevaar kunnen opleveren voor Luana. In Londen hebben Mabel en Friso geen beveiliging, en wellicht zouden kwaadwillenden hun dochter kunnen ontvoeren.

Een andere verklaring is echter dat ze camera's vermijden uit wraak. "Friso en Mabel vinden nog steeds dat zij in de hele Bruinsma zaak onterecht zijn behandeld. Ze maken geen deel meer uit van het Koninklijk huis en zij en hun dochtertje hebben geen recht meer op de troon. Daarom voelen ze zich niet geroepen om meer van Luana te laten zien dan noodzakelijk is". Pure pesterij dus, van de prins en de prinses.