LOS ANGELES - De actrice Jennifer Aniston heeft genoeg van Hollywood, waar zij voortdurend het gesprek van de dag is na haar scheiding van Brad Pitt. Zij gaat een huis kopen in Chicago, meldden Britse media woensdag.

Aniston (37) neemt volgens de berichten haar nieuwe vriend Vince Vaughn mee naar Chicago. De twee zouden verliefd zijn geworden op deze stad tijdens de opnamen van de film The Break Up.

Skigebied

Jennifer en de 35-jarige Vince zijn eerder deze maand door een fotograaf betrapt toen ze hand in hand door een skigebied in het Amerikaanse Aspen wandelden. Aniston en Vaughn hielden hun relatie, die mogelijk al zes maanden duurt, angstvallig voor de pers verborgen. Op vragen van journalisten kwam steevast het antwoord dat ze alleen 'goede vrienden' zijn.

Chicago is ook de thuisbasis van Jennifers vriendin Oprah Winfrey. Jennifer was onlangs uitgebreid te gast in Oprahs televisieprogramma. Oprah heeft haar volgens berichten in Amerikaanse media beloofd nooit Brad Pitt en zijn nieuwe geliefde Angelina Jolie in haar programma te zullen ontvangen.

Publiciteitsshow

Oprah vindt dat Aniston op een beschaafde manier met de scheiding is omgegaan, terwijl haar ex een publiciteitsshow van zijn leven 'erna' heeft gemaakt.