Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Party en Story. Met daarin deze week dat Beau's NSE niet werkt, de BN-babyboom bijna losbarst, Jantje Smit seks-gefrustreerd is, Maxima eindelijk een zoon krijgt en Idols-Floortje niet zo onschuldig is als ze er uit ziet. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Balen voor Beau

In Story een klein overzichtje van de kijkcijfers van een aantal nieuwsprogramma's. Het blijkt dat het NOS-journaal van 8 uur met stip op één staat. Zielig onderaan bungelt NSE van zender Talpa. En dat is het programma dat door Beau van Erven Dorens aan elkaar wordt gepraat. Hij verruilde het zeer goed bekeken RTL Boulevard om bij John de Mol het nieuwe 'Nieuws Sport en Entertainment' te gaan presenteren. Iedereen -inclusief hijzelf- verwachtte dat het programma zou inslaan als een bom en veel kijkers bij RTL Boulevard weg zou trekken. Maar het tegendeel blijkt waar. Met een zielige 126.000 kijkers wordt het programma nog slechter bekeken dan het NOS-nieuws van middernacht, dat dan nog 160.000 belangstellenden trekt! Wat zal Beau daar enorm van balen.

Babyboom

Story heeft voor ons op een rijtje gezet welke BN-ners allemaal gaan bevallen deze zomer. Er blijkt een ware 'babyboom' op komst, met als hoogtepunt de maand juni. De twee prinsessen Mabel en Laurentien verwachten dan respectievelijk hun tweede en derde baby. Voetbalvrouw Sylvie ziet haar toekomst in juni verzekerd met een stamhoudertje van Rafael van der Vaart. Minpuntje aan dit babysprookje is dat 'Raf' midden in het WK voetbal zit en in allerijl moet worden ingevlogen als Sylvie begint te baren. Zanger Guus Meeuwis is op de uitgerekende datum van zijn derde spruit waarschijnlijk net aan het optreden en moet wellicht hals over kop naar huis. Reinout's Danielle is ook in juni uitgerekend. Na een miskraam wordt dit het vierde kind van het televisie-stel.

Jan wil méér seks

Het gaat lekker met zanger Jan Smit. Elke week wel staat hij in de roddelbladen. Die houden scherp in de gaten of Jan alweer een nieuwe vriendin heeft. Want de Volendamse vrijgezel is een begeerde partij, nadat het uitraakte met zijn meisje. Maar Jan zegt telkens nu geen tijd te hebben voor een nieuw liefje. Sterker nog: hij zou wel méér seks willen, bekent hij een beetje gefrustreerd in Weekend. Hij heeft er echter geen tijd voor. En geen plaats, want de brave thuiswonende Jan biecht op: 'Dat ik thuis geen seks heb in mijn ouderlijk huis, lijkt me logisch.' Waarom niet, Jan? Bang dat je moeder net binnenstormt om je kamer te stofzuigen? In plaats van met seks houdt Jan zich nu maar bezig met zijn eigen kledinglijn. Zijn favoriet is een (dames) t-shirtje met de opdruk 'Mrs Smit'. De meiden die dit gaan dragen hoeven echter niet te rekenen op een romantisch nachtje met Jan op zijn eigen zolderkamertje.

Drie maal…

Hè, hè, prins Willem-Alexander krijgt eindelijk een zoon. Na twee dochters is Maxima nu zwanger van een zoon. Tenminste, dat lezen we in Party. Die hebben het verhaal weer overgenomen van een Duits roddelblad, 'Frau mit Herz'. Daarin staat dat Alex aan een goede vriend heeft toevertrouwd dat hij voor de derde keer rollen beschuit en muisjes kan gaan kopen. Blauwe muisjes, want een echografie heeft aangetoond dat Maxima een zoontje zal baren. De timing zou perfect zijn: 9 maanden na Amalia werd Maxi zwanger van Alexia. En nu zijn we weer 9 maanden verder; hoog tijd voor de volgende zwangerschap. Een strakke gezinsplanning dus, daar bij de Oranjes. Helaas: een RVD-woordvoerster zegt stellig dat het hele verhaal de wereld uit kan: 'De prinses is niet zwanger'. Desalniettemin heeft Party een stralende Maxima op de cover gezet, en met koeienletters 'Nu een zoon' erbij afgedrukt.

Idool

Privé weet ons een pikant schandaaltje te melden. Idols finaliste Floortje zou een geweldig goede verleidster zijn. Zeven jaar geleden, ze was toen 15, stal ze het hart van de 17 jaar oudere manager Wessel van Diepen. Die was met Irene van der Laar getrouwd en verdiende een fortuin met de Vengaboys. Hij legde het zangeresje een platencontract voor en nam haar onder zijn hoede. Wessel kwam voorrijden in een limousine om Floortje op te pikken, hij ging duur met haar uit eten, betaalde haar zanglessen en als ze had opgepast op Wessels dochtertje, kwam ze thuis met briefjes van 100. 'Ze waren op een gegeven moment onafscheidelijk' lezen we. De 'bron' in Privé vermoedt zelfs dat Floortje de aanleiding van Wessels scheiding met Irene is geweest. Maar na de breuk bleek Wessel uitgekeken op zijn 'speeltje' en liet haar aan haar lot over; ondanks haar platencontract. Toen dat afliep, gaf Floortje, door schade en schande wijs geworden, zich maar op voor Idols. Privé hoopt voor het meisje dat haar nieuwe platenbazen haar beter zullen behandelen, maar verkneukelen zich ondertussen wèl om deze pikante geschiedenis.