AMSTERDAM - Kate Moss wil dolgraag een tweede baby. Niet van muzikant Pete Doherty, met ze een knipperlichtrelatie heeft, maar van haar ex-vriend, journalist Jefferson Hack. Het supermodel zou Hack, met wie ze drie jaar geleden dochtertje Lila Grace kreeg, hebben gevraagd haar nogmaals zwanger te maken. De 32-jarige Moss wil namelijk graag een broertje of zusje voor Lila.

Bekijk video: Modem/ Breedband

Een bron onthult tegenover het Britse Grazia Magazine: "Als Jefferson de vader is hebben de kinderen een bloedband. Dat is voor Kate ontzettend belangrijk." Moss zou haar ex zonder al te veel poespas hebben benaderd. "Ze heeft gewoon gezegd dat ze zich niemand anders kan voorstellen als de vader van haar kinderen. De enige man die ze vertrouwt en waarop ze kan rekenen is Jefferson", zegt de bron.

Eerder meldde het Britse blad Star al dat Kate nog een kind wil. Ook toen kwam het nieuws van een bekende van het model die anoniem wilde blijven. "Kate praat al sinds januari over een tweede kindje, maar de laatste tijd heeft ze het er steeds vaker over", werd deze kennis geciteerd.