AMSTERDAM - De Spice Girls komen niet bij elkaar voor een reünie. Victoria Beckham en Melanie C boycotten de plannen daarvoor, omdat ze bang zijn voor een flop. Dat meldt het Engelse tabloid The Sun donderdag. De Spice Girls zouden weer op tournee gaan ter ere van de tiende verjaardag van hun eerste nummer 1-hit, 'Wannabe'.

'Sporty Spice' Mel C is volgens de krant pas geleden in Spanje langsgegaan bij 'Posh Spice' Victoria Beckham om over de reünie te spreken. Ze hebben besloten er niet voor open te staan uit angst voor een mislukking van de tournee. Gerri Halliwell verwacht deze zomer een baby en zou daarom evenmin beschikbaar zijn. Emma Bunton en Melanie B zouden wel wat voelen voor een reünie.

De Spice Girls braken in 1996 door met de internationale nummer 1-hit 'Wannabe'. De vijf singles die daarop volgden, haalden eveneens de eerste plaats in de Britse hitlijsten. Halliwell verliet de band in 1998.

Victoria, Mel B., Mel C. en Emma hebben nog tot 2000 opgetreden als de Spice Girls. De band is nooit officieel uit elkaar gegaan.