AMSTERDAM - De 'Queen of Pop' doet haar bijnaam eer aan: ze blijkt blauw bloed te hebben. Stamboomdeskundige William Addams Reitwiesner heeft ontdekt dat Madonna verre familie is van niemand minder dan de toekomstige koningin van Engeland Camilla Parker Bowles. Dat meldt de Britse krant The Daily Star maandag.

Bekijk video: Modem/ Breedband

Reitwiesner vertelde de krant dat Madonna en Camilla allebei afstammelingen zijn van Zacharie Cloutier. Hij leefde van 1617 tot 1708.

Céline Dion

Niet alleen Camilla is verwant aan de 47-jarige popster, de Canadese zangeres Céline Dion is eveneens familie. "Camilla en Céline stammen af van Jean Guyon, die van 1619 tot 1694 leefde", zegt Reitwiesner. "Zowel Jean als Zacharie overleed in Château-Richer in de Canadese stad Quebec. Vanwege hun ongebruikelijke Frans-Canadese voorouders zijn ze bloedverwanten. Madonna is hier ontzettend door gefascineerd."

Fan

Een bron vertelde aan de Daily Star dat ook Camilla in haar nopjes is. "Geloof het of niet, maar Camilla is een groot fan van Madonna. Ze vond het geweldig toen Madonna contact met haar opnam over hun beider afkomst." Madonna heeft de vrouw van prins Charles uitgenodigd voor een bijeenkomst met haar stamboomdeskundige. Binnenkort duiken ze samen in het verleden.