LONDON - Courtney Love wil een deel van haar muziekrechten van Nirvana verkopen. Dat vertelt de 41-jarige weduwe van oud-zanger van de band Kurt Cobain zondag in een interview met de Britse krant The Sunday Mirror. "Ik verkoop 25 procent voor een behoorlijke smak geld", zegt Love, die de rechten sinds de dood van Cobain in 1994 beheert.

Love zegt verder dat zij en stand-upcomedian Steve Coogan nog steeds samen zijn. Wel hebben de twee ook relaties met anderen. "Ik heb altijd meerdere ijzers in het vuur", licht Courtney toe.

"Ik ben niet verliefd op Steve, maar we zijn wel heel hecht. Hij is niet altijd even goed in het beantwoorden van telefoontjes, maar hij belt wel weer vaak. Hij is een goede vriend en heel cool. Het is wonderbaarlijk dat we nog steeds samen zijn en daar ben ik heel trots op."

Courtney is momenteel in Engeland om vrienden te bezoeken, onder wie de vrouw van Sting en Hollywood-acteur Woody Harrelson. Ook sprak de ex-zangeres van Hole over het maken van een documentaire en een rol in een Shakespeare-voorstelling.