Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Party en Story. Met daarin deze week dat Connie een bejaarde Marilyn Monroe lijkt, Emile Ratelband's kind (g)een huisdier is, seksbom Tatjana een opvolgster zoekt, het horror-hoofd van Henny Huisman en dat Bea's boot en huis te duur zijn. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Oma Marilyn

'Ha, fijn, laat ik me eens lekker opdoffen' moet Connie Breukhoven gedacht hebben toen de uitnodiging voor de modeshow van Mart Visser op haar deurmat viel. En laat ze nou nét nog een vrolijk groen jurkje hebben hangen dat ze tijdens een tripje in Dubai had gescoord. Haren in de krul, gezellig make-upje en klaar was La Breukhoven. Maar zoals meestal is het geheel weer 'overdone', zoals we in Weekend zien. De jurk is een exacte kopie van het plissé-geval waarmee Marilyn Monroe ooit furore maakte, maar dan in een vreselijke neonkleur gifgroen. Het decolleté is zó laag, dat Connie's boezem er ruim uitpuilt, en haar rug is helemaal bloot. Beetje fris voor hartje winter, lijkt ons, en beter geschikt voor een party dan voor een modeshow. Haar ogen zijn zó dik opgemaakt, dat het twee zwarte vlekken zijn en het gekrulde blonde haar lijkt net een pruik. Al met al ziet Connie er uit als een bejaarde dubbelgangster van Marilyn Monroe. Misschien moet ze zich volgende keer toch maar laten aankleden door Mart Visser.

Huisdiertje ratelband

Emile Ratelband is boos. De positiviteitsgoeroe is in een juridische strijd verwikkeld om zijn dochtertje Beau. Zijn ex-vriendin zit hem daarbij dwars. In Party mag Emile zijn gal spuwen: "Sylvie vond de alimentatie van 800 Euro te weinig, ze wilde 5000 per maand. Ze ziet mij als een flappentap." briest hij. Ook vind hij dat Sylvie hun kind behandeld als een 'veredeld huisdier' door haar dagelijks bij de au pair achter te laten. Emile sprong helemaal uit de (Ratel)band door de rechter persoonlijk een brief te schrijven over zijn onvrede. Daarin neemt hij het op voor de onbegrepen mannen die hun ex en kinderen geweld aandoen. En ook spreekt hij de wens uit dat de zoon van zijn (vrouwelijke) rechter zelf gaat scheiden en collega-rechters dan hetzelfde vonnis over hem vellen. Verder in het stuk verwenst hij vrouwen (het zijn 'feministische kutwijven' en 'alle wijven' pesten mannen). We kunnen ons voorstellen dat Emile zijn dochtertje graag wil zien, maar met dit soort uitlatingen maakt hij zichzelf totaal onmogelijk.

Seksbom ontploft

Het was zo leuk bedacht: Tatjana Simic gaat op zoek naar haar opvolgster. De seksbom, die inmiddels al heel wat jaartjes meedraait, zou op tv zelf op zoek gaan naar een glamourmeisje dat kan zingen, acteren en poseren. De 'calender girl' was al druk op zoek naar leuke kandidaten en zat met zender SBS om de tafel om de show vorm te geven. Het blijkt echter dat haar idee onder haar bevallige neusje vandaan is gepikt. Een medewerker heeft het idee doodleuk bij concurrent Talpa aangeboden. Die belden meteen enthousiast met Tatjana om het programma eens door te spreken, waarop de seksbom ontplofte, aldus Party. Niet zo vreemd, want het is een rot-idee om in zo'n slangenkuil te moeten manoeuvreren. Maar omdat Tatjana aan haar pensioen moet denken en in het tv-wereldje geen vijanden kan maken, laat ze weten 'dat er geen sprake is van een negatieve houding naar die zender'. Eind goed, al goed. SBS komt hoogstwaarschijnlijk gewoon met de Tatjana-opvolgster show op de buis, en dat is voor ons het belangrijkste.

Henny's horrorhoofd

IJdeltuit Henny Huisman is geschokt.In Privé lezen we dat uitgerekend zijn hoofd is gebruikt voor een griezel-kabinet. Wat wil het geval? In wassenbeeldenmuseum madame Tussaud heeft men het hoofd van Henny's beeld afgehaald. De presentator was 'uit' en moest plaats maken voor nieuwe, jonge beelden. Besmeerd met bloed, een spies door zijn hoofd, weggedraaide ogen en een pruik hangt nu Henny's wassen hoofd in de etalage. Totaal onherkenbaar, behalve voor één oplettende fan. Die herkende duidelijk zijn idool in het horror-hoofd. Het museum ontkent dat het Henny's hoofd is, maar zowel Henny zelf als de fan weten wel beter. Henny is dubbel beledigd. Zowel omdat zijn kop verminkt is, alswel omdat zijn hele beeld is weggehaald. 'Ze dachten natuurlijk: Die Henny kan wel weg, die is uitgerangeerd. Nou, daar zullen ze mooi spijt van krijgen,' aldus de ijdele presentator, die juist nu weer zijn rentree maakt op de tv.

Te duur

Na het overlijden van Prins Bernhard besloten zijn dochters zijn Italiaanse vakantiehuis en jacht te verkopen. Maar de prinsessen hebben zich verkeken op de vraagprijs; die is véél te hoog. Het huis -met 24 kamers- moet 15 miljoen opbrengen, de boot 2,6. Tot nu toe heeft nog niemand zich geïnteresseerd getoond en zijn boot noch huis verkocht. Volgens Privé zou het verlagen van de vraagprijs de interesse vergroten, maar daar willen de erfgenamen nog niets van weten. De opbrengst moet worden gedeeld door de vier prinsessen, maar ook de twee buitenechtelijke dochters van Bernhard, Alexia en Alicia, delen mee in de buit. Vooralsnog valt er echter nog geen cent te verdelen. Wellicht moeten de Oranjes zich tóch verlagen tot het 'in de uitverkoop' doen van het bezit in Porto Ercole.