LONDEN - De Britse voetballer David Beckham en zijn echtgenote, ex-Spicegirl Victoria, hebben donderdag een schikking getroffen met de sensatiekrant News of the World. Het beroemde echtpaar had een rechtszaak aangespannen tegen het blad omdat het had geschreven dat hun huwelijk op springen zou staan.

News of the World baseerde zich op interviews met een voormalig kindermeisje van de Beckhams. Tijdens een rechtszitting verklaarden advocaten van de krant nog dat die probeerde aan te tonen dat het sterrenpaar het publiek "op cynische en hypocriete wijze" misleidde door te doen alsof zij nog steeds gelukkig getrouwd zijn.

Beide partijen kwamen donderdag met een verklaring waarin zij stelden dat een overeenkomst is bereikt over stopzetting van de rechtszaak. Details over de schikking zijn niet bekendgemaakt. Het liefdesleven van de Beckhams is een geliefd onderwerp voor de Britse tabloids, zeker sinds in 2004 uitkwam dat David een affaire had gehad met zijn persoonlijke assistente Rebecca Loos.