AMSTERDAM - De geruchten over een tweede zwangerschap van Britney Spears worden sterker. De 24-jarige ster is tijdens een vakantie gefotografeerd met wat volgens de Britse roddelkrant Daily Mirror kan worden omschreven als 'een flink buikje'.

Britney Spears is achttien maanden geleden getrouwd met Kevin Federline. De zangeres heeft er geen geheim van gemaakt dat ze bereid is om haar carrière op te geven voor een grote familie.

Management en vrienden van Britney ontkennen de geruchten over een tweede zwangerschap van de Amerikaanse ster. De zangeres zou slechts zes maanden na de geboorte van baby Sean Preston nog niet toe zijn aan een tweede kind. De Daily Mirror wijst er echter op dat ook de eerste zwangerschap wekenlang ontkend werd.

Saai

Spears zei vorige maand in een interview met het Amerikaanse tijdschrift People dat ze weer wil optreden. Ze is op dit moment bezig met het opnemen van haar nieuwe album. Volgens Spears wordt het niet moeilijk om terug te keren in de muziekwereld. Op dit moment gebeurt daar volgens haar weinig spannends. "Het is saai", zegt ze. "Ik heb de laatste tijd niets gezien waarvan ik dacht: wow!"