LONDEN - Zangeres Kylie Minogue heeft een kinderboek geschreven. 'The showgirl princess' komt in september uit en gaat over een meisje dat beroemd wil worden. Dat meldt BBC News. Het boek is bedoeld voor kinderen van 6 jaar en ouder. Het verhaal gaat over het meisje Kylie. Zij wil beroemd worden en dankzij de hulp van haar vrienden komt die droom uit.

In het boek zullen illustraties en foto's van de Australische 'popprinses' staan. De uitgeverij Puffin denkt dat het boek zal aanslaan bij alle kleine meisjes die 'houden van zich verkleden en plezier maken'.

Puffin is ook de uitgever van Madonna. Zij bracht in 2003 het kinderboek 'The English roses' uit. Het verhaal kreeg lauwe kritieken, maar stond in New York achttien weken in de lijst met best verkochte boeken. Madonna's vijfde boek 'Casha' is in juni uitgekomen. Nummer zes wordt eind dit jaar verwacht.

Comeback

Kylie Minogue maakt nog dit jaar haar comeback. De zangeres treedt aan het einde van het jaar op in Australië. Bij de 37-jarige zangeres werd in mei vorig jaar borstkanker geconstateerd. Begin dit jaar werd bekend dat ze van de ziekte is genezen.