AMSTERDAM - Ex-Spice Girl Geri Halliwell heeft verklapt hoe ze haar baby wil gaan noemen. Wordt het een meisje dan zal ze Stella heten. In het geval van een jongen wordt het Leonardo. Dat schrijft The Sun. De zangeres is inmiddels zeven maanden zwanger.

Halliwell vertelde aan het blad Hello! dat de zwangerschap een grote emotionele ervaring is. "Vooral tijdens de eerste drie maanden van mijn zwangerschap voelde ik me erg beroerd. Ik had continu het gevoel dat ik een kater had. Bovendien heb ik me nog nooit zo vermoeid gevoeld", aldus de zangeres.

Halliwell omschrijft zichzelf als een opgeblazen aardappel, hoewel ze vindt dat haar zwangerschap ook leuke neveneffecten heeft. "Mijn borsten zijn een stuk groter geworden, ze wegen nu elk drie kilo!"

De ex-Spice Girl zegt dat de zwangerschap het mooiste is wat haar de laatste jaren is overkomen, hoewel de baby niet gepland was. Vader van het kind is scenarioschrijver Sacha Gervasi, met wie Halliwell een tijdlang een relatie had. "Het is een gelukkig ongelukje", aldus Halliwell. "Ik heb het kindje altijd willen houden en het kan ook alleen met mij gelukkig worden".

Eetstoornissen

Ook vertelt de 33-jarige Britse over de eetstoornissen waar ze jarenlang last van had. Omdat zij dacht dat zij daardoor minder vruchtbaar was, heeft zij adoptie overwogen.

De Spice Girls braken in 1996 door met de internationale nummer 1-hit 'Wannabe'. Ook alle vijf singles die daarop volgden, haalden de eerste plaats in de Britse hitlijsten. Halliwell verliet de groep in 1998. Victoria, Mel B., Mel C. en Emma hebben nog tot 2000 opgetreden als de Spice Girls. De groep is nooit officieel uit elkaar gegaan.