AMSTERDAM - Madonna heeft toegegeven dat haar kus met Britney Spears haar dochtertje Lourdes in de war heeft gebracht. Aan het homomagazine Out vertelde Madonna dat de negenjarige Lourdes helemaal geobsedeerd werd van lesbische thema's na de beroemde zoen tijdens de MTV Video Music Awards 2003.

De popdiva bekende dat haar dochter na de kusscène vertelde: "Mama, weet je dat ze overal zeggen dat je lesbisch bent?" Madonna legde vervolgens aan Lourdes uit dat de kus niks te maken had met seksualiteit. Ook zei ze: "Ik ben de mama-popster en Britney is de baby-popster. Ik kus Britney om mijn energie door te geven aan haar".

Madonna zei verder in het blad dat haar vete met Elton John weer over is. Elton John viel Madonna aan over het feit dat zij playbackt tijdens haar live-optredens. De zanger deed dat tijdens de uitreiking van de Britse Q Awards in 2004, nadat hij hoorde dat de popdiva genomineerd was voor beste live-act.

"Net voor zijn huwelijk heeft Elton John me een brief geschreven om zich te verontschuldigen voor zijn uitbarsting", aldus Madonna. "Maar toch lijkt hij nog steeds boos te zijn. Ik ben blijkbaar een doelwit geworden".