LONDON - Kylie Minogue maakt nog dit jaar haar comeback. De van borstkanker genezen Australische popprinses treedt in december voor twintigduizend fans op in de Sydney Superdrome, schrijft de Britse krant News of the World zondag. Het is de eerste keer dat Kylie een optreden geeft sinds vorig jaar mei borstkanker bij haar werd geconstateerd. Begin dit jaar werd bekend dat ze van de ziekte is genezen.

Een bron vertelt de krant dat het een 'spectaculair' optreden wordt, omdat Kylie staat te trappelen iets terug te doen voor de fans die haar steeds hebben gesteund. De 37-jarige zangeres zegde vanwege de strijd tegen haar ziekte twintig concerten in Australië af. "De gelukkigen die een kaartje weten te bemachtigen, kunnen rekenen op een ware traktatie", zegt de bron.

Ondertussen lijkt het erop dat de Kylie en haar vriendje Olivier Martinez in de lente in het huwelijksbootje stappen. De moeder van de Franse acteur onthulde kort geleden in het Australische magazine New Idea dat het stel heeft beloofd haar over te vliegen als het zover is.