Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Party en Story. Met daarin deze week dat Chantal Janzen van de Botox snoept, het buikje van Linda de Mol, de dames van LUV zijn afgestoft en strakgetrokken, Patty en Connie's showportret en dat Patrick Kluivert therapeutisch shopt. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Blond vs blond

Zo jong als ze is, heeft musicalster/presentatrice Chantal Janzen tóch al aan de Botox gezeten. Tenminste, dat vermoedt Party. In een artikeltje over Chantal versus Tooske, toont Chantal zo weinig emotie op haar gezicht vanwege de injecties. Tooske zou leuker en spontaner zijn, Chantal is maar saai. 'Volgens medisch specialisten is het niet zo vreemd dat Chantal geen emoties kan tonen. Het gerucht gaat dat ze zich te goed heeft gedaan aan een dosis Botox' aldus het blad. Daarbij hebben ze kritiek op Chantals kleding. Tooske zag er mooier uit in galakleding, terwijl Chantal korte outfits draagt die dus geen glamour uitdragen.' Een veer op de hoed van Tooske. In Duitsland is zij namelijk om precies dezelfde redenen als nu Chantal door het publiek van Idols 'uitgekotst'. Ze werd voor 'kaasmuts' uitgemaakt en kreeg kritiek op haar casual kleding. Misschien kunnen de dames van baantje ruilen?

Linda's buik

De personal trainer van Linda de Mol draait overuren. Hij heeft de opdracht gekregen Linda's buikje weer mooi en strak te krijgen. Party vraagt zich af waarom. Binnenkort gaat Linda een hoofdrol spelen in een Duitse televisiefilm, die 'der Liebeswünsch' gaat heten. Haar tegenspeler wordt de man die de baas speelt in Commissaris Rex. Moet Linda voor deze film pikant uit de kleren en wil ze er daarom strak uitzien? GTST-ster Victoria Koblenko verklapte echter ook iets. In het aprilnummer van het blad Linda zit een fotoreportage van blote BN-dames. Ze zullen poedelnaakt en zonder make-up op de cover verschijnen. Wie er zijn (of nog worden) gefotografeerd, is nog geheim, maar 'er wordt gefluisterd dat Patty Brard en Irene van der Laar in ieder geval hun mooie rondingen zullen tonen' aldus Party. Helaas kan het blad ons niet melden of Linda zelf - die zelf altijd óók op de cover staat- ook uit de kleren gaat. Maar wellicht is het daarom dat ze zich suf traint voor een mooi buikje.

Stoffig

'LUV weer bij elkaar' staat er op de cover van Weekend. 'Maar eerst alledrie een facelift'. Inderdaad, in het blad zien we foto's van Marga, Josee en Patty, die bij de kliniek van 'dokter' Robert Schoemacher zijn geweest. Patty Brard won laatst nog een Award voor 'best verbouwde Nederlander', en hoefde dus slechts een paar extra prikjes Botox om de boel weer strak te trekken. En ook de blonde Marga behoefde niet veel ingrepen. José bleek het meeste last te hebben van achterstallig onderhoud; zij kreeg een ooglift èn liet haar lippen opspuiten. De dames worden klaargestoomd voor hun 'rentree' in televisiewereld komende april. Er komt zelfs een docu-soap over LUV bij RTL. En die stonden natuurlijk met hun camera's vooraan toen de drie voormalige babes onder het mes gingen. Weekend kopt grappig dat de eerste LUV reünie bij de plastisch chirurg plaatsvond, maar de drie dames lachen zelf waarschijnlijk het hardst. Hun agenda staat al vol met optredens en de omroepen stonden in de rij om de tv-soap te maken. Het zal de drie al met al een behoorlijke cent opleveren.

Jakkes!

Privé heeft een prijswinnende foto van twee van 's Neerlands diva's: Connie Breukhoven en Patty Brard. Stralend kijken de dames in de lens, maar ach... wat zien ze er vreselijk uit. De belichting van de foto is niet al te flatteus en daardoor zien de twee dames er uit als ouwe spoken. Patty heeft duidelijk een make-up laag van een centimeter opgeplamuurd en haar ogen zitten rimpelig midden in het masker. Erboven een bos pluizig getoupeerd haar, aangevuld met vele extensions. Connie's gezicht staat ook on-natuurlijk strak, haar ogen zijn kat-achtig omhoog getrokken en haar wenkbrauwen zijn dik en donker bijgeverfd. En oh gruwel: haar lippen zijn helemaal dik en bobbelig van de melkzuur injecties. En die twee maar denken dat ze helemaal beeldig waren op de premièreparty in hun avondjurk. Zeer humoristisch heeft Privé boven de foto icoontjes geplaatst van de filmkeuring. Je kent ze wel, de zwart/witte rondjes met daarin welke elementen een film bevat. In dit geval staat er een icoon met een injectiespuit (botox), een icoon met een spin (horror?) en één met een brakend poppetje. Humor!

Therapeutisch shoppen

Hij ziet er een beetje triest uit, zoals hij daar in z'n eentje loopt te winkelen. Weekend betrapte voetballer Patrick Kluivert in de PC Hooftstraat. Verlaten door z'n vrouw en kinderen woont hij only de lonely in Spanje, maar nu was hij blijkbaar even terug in Amsterdam. Moederziel alleen struint hij langs alle dure winkels. Gnuivend meldden diverse bladen dat hij door z'n scheiding van Angela uit de Quote Top 500 van meest vermogende Nederlanders was verdwenen. Angela heeft een flinke hap geld gekregen en hoeft volgens Weekend nooit meer te werken. Maar medelijden hoeven we niet te hebben met Patrick, hij zit niet bepaald krap bij kas. Hij bezocht enkele luxe zaken, waaronder de winkel van Gucci, lezen we. Zou het een geval zijn van 'therapeutisch shoppen', om weer een beetje blij te worden? We kennen het fenomeen alleen bij vrouwen, maar zou het in het geval van eenzame, gescheiden Patrick ook zo zijn?