AMSTERDAM - Kylie Minogue en haar vriend Olivier Martinez gaan in april trouwen. Dat heeft de moeder van Martinez bekendgemaakt. Volgens Rosemarie Martinez zullen de twee op French Island, vlakbij de kust van Melbourne, trouwen. "We zijn blij dat ze eindelijk leuke plannen kunnen maken", aldus Rosemarie.

Martinez en Minogue zijn samen sinds 2003. De Franse acteur was te zien in de film 'Unfaithful' met Diane Lane (2002) en in de film 'Taking lives' met Angelina Jolie (2004).

Bij Minogue werd vorig jaar borstkanker geconstateerd. Daardoor moest de zangeres verschillende chemokuren ondergaan. De zangeres kreeg vorige maand te horen dat alle kankercellen uit haar lichaam zijn verdwenen. Vrijdag onderging ze voor het laatst chemotherapie.

Fans kunnen op korte termijn een comeback verwachten. Kylie wil optreden voor alle fans die haar Showgirl-tour hebben gemist vanwege het afgelasten van de concerten door haar ziekte. Ze heeft al enkele data vastgelegd waarop ze weer gaat optreden. Ook zou ze platenlabel EMI hebben beloofd zo snel mogelijk aan een nieuw album te beginnen.