AMSTERDAM - Het beeld dat mensen van Kevin Federline hebben, kan volgens zijn zeggen niet negatiever worden dan het al is. De man van Britney Spears is dan ook klaar voor de verwachte kritiek op zijn nieuwe rol als rapper. Dit zegt Federline in een interview in het Amerikaanse blad Newsweek.

De 27-jarige Federline baalt van alle vooroordelen die mensen over hem hebben. "Hij haat zijn kinderen, hij behandelt zijn vrouw slecht, hij is de hele dag high", zegt Federline. "Als ik echt zo'n slecht persoon was, denk je dan dat iemand, en met name Britney, dat zou pikken?"

Vorige maand werd bekend dat geen platenmaatschappij interesse had in de eerste single van Federline. Daarom bracht hij zijn rapnummer 'PopoZao' in eigen beheer uit. Op zijn eigen website maakte Federline reclame voor het bijbehorende hiphopalbum 'The truth'.

Respect

Volgens Federline heeft de website in acht dagen twee miljoen bezoekers getrokken en is dat het bewijs dat er interesse is voor zijn plaat. De rapper is van plan zijn album in de lente uit te brengen. Zijn vrouw Britney is niet te horen op de cd. "We hebben wel samengewerkt. Maar ik vind dat ik eerst respect moet krijgen", zegt Federline. "Daarna zal ik laten horen wat ik met mijn vrouw heb gedaan."