Op NU.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Party en Story. Met daarin deze week dat prins Willem-Alexander de politie op z'n buren afstuurde, Connie Breukhoven bedankt voor de titel van Miss Botox, de gekortwiekte Estelle wellicht weer zwanger is, de kledingkast van snobje Suze Mens en waarom is Katja Schuurman gestopt met roken? Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Boze prins

'Beter een goede buur dan een verre vriend' luidt het gezegde. In het geval van Prins Willem Alexander kiest hij waarschijnlijk voor het laatste. In Privé lezen we dat een getergde prins laatst de politie op zijn buren heeft afgestuurd.

Grenzend aan het landgoed van W-A ligt kasteel Duivenvoorde. Dat wordt verhuurd voor feesten en partijen. Tijdens een bruiloftsfeest werd er in een partytent tot laat in de avond muziek gemaakt en een groot vuurwerk afgestoken. Waarschijnlijk had de prins last van het lawaai en belde hij de politie. Die gingen om 12 uur 's nachts kijken, maar konden niks doen. Er was namelijk een vergunning tot 1 uur 's nachts afgegeven.

Omdat er verder niemand in de buurt woont, concludeert Privé dat het haast niet anders kan dan dat het Willem-Alexander is geweest die getergd de politie heeft gewaarschuwd. Waarschijnlijk hebben hij en Maxima tandenknarsend tot 1 uur 's nachts op hun koninklijke klokje zitten kijken, wachtend tot het feestgedruis van het gepeupel was afgelopen.

Miss Botox

Persoonlijk zouden we voor de eer bedanken, maar Patty Brard was dolblij met haar verkiezing tot 'Best verbouwde Nederlander'. Ze zat samen in de race met onder andere Linda de Mol, Kelly en Connie Breukhoven. Patty had zich goed voorbereid: vóór de uitreiking had ze nog even een paar prikjes laten zetten. En dus nam ze glad, strak en stralend de trofee in ontvangst.

Connie Breukhoven was woest. Niet omdat ze niet had gewonnen, maar omdat ze überhaupt was genomineerd. In Party lezen we dat ze op een internetsite haar ongenoegen uitte: 'Laat de eerste plastisch chirurg maar opstaan die kan beweren mij te hebben geopereerd' brieste ze daar. Dat ze wèl melkzuur-injecties neemt, weet iedereen, en dat was ook de reden dat ze was genomineerd. Plastic fantastic Marijke Helwegen mocht de Award uitreiken. 'Plaats de kroon maar tussen je haarstukjes, lieve Patty' fleemde ze liefjes. En al met al werd het nog een reuze gezellige avond.

Estelle zwanger?

Tijdens een optreden van André van Duin was tóut Bekend Nederland naar de première party gekomen. Ron Brandsteder natuurlijk, omdat hij meespeelt, Anita Meijer, Reinout en zijn zwangere Daniëlle Overgaag en zelfs Joop van den Ende was present. Veel bekijks trok Estelle Gullit. Met een geheel nieuwe 'look' verscheen ze ten tonele.

Ze heeft haar lange haar korter laten knippen en er een fiks permanentje in laten zetten. Ze zou zó een jonger zusje van Connie Breukhoven kunnen zijn, met die geelblonde krullen. Het viel Party op dat niet alleen haar kapsel, maar ook haar gezicht anders dan anders leek. Wat breder, voller en zelfs met een beetje een onderkin. 'Zwanger?' kopt het blad dan ook met grote letters. 'Estelle Gullit zag er prachtig uit en iedereen fluisterde dat ze wel eens zwanger zou kunnen zijn' meldt het blad. In de gaten houden dus, die buik van Estelle. Voor man Ruud zou het kind nummer 7 worden. Eentje meer of minder maakt hem waarschijnlijk weinig uit.

Kledingsnobje

Met een 'sugar-daddy' als Harry Mens heeft blonde dochter Suze heel wat centjes te besteden. Zo jong als ze is (ergens in de 20), heeft ze dan ook al een hele dure kledingsmaak ontwikkeld. Weekend duikt in haar kledingkast, die blijkt uit te puilen van de couture. Frank Govers, Mart Visser, Ronald Kolk en Paul Schulten, alle grote Nederlandse namen hangen in haar kast.

Haar poezelige voetjes steekt ze het liefst in dure schoenen van het merk Tods, omdat die mooi zijn en goed zitten. Aan tweedehands kleren waagt ze zich niet, 'dat vind ik een beetje vies'. En over de populaire H&M, waar haar leeftijdsgenoten waarschijnlijk veel shoppen, horen we Suze niet. Zou ze daar überhaupt ooit komen?

Grappig trouwens, dat de Nederlandse roddelpers Suze Mens nog niet als 'hot item' heeft ontdekt. Haar BN-leeftijdsgenoten Estelle Cruijff en Sylvie Meis worden voortdurend aangesproken op hun dure kledingsmaak en buitensporig shopgedrag, maar je hoort nooit iemand negatief over Suze Mens. Zou vader Harry daar een invloedrijke vinger in de pap in hebben?

Katja aan de kids?

In Wladivostok vroeg Thijs zijn liefje Katja Schuurmans ten huwelijk en zij zei volmondig 'ja'. Verdere details over de huwelijksdatum en -locatie worden tot dusver angstvallig geheim gehouden, maar er zal t.z.t. wel het één en ander uitlekken. Wat al wel bekend is geworden, is dat Katja is gestopt met roken. Ze maakte met Thijs een Transsiberië reis- waar hij haar hand vroeg- en op de eerste dag al drukte ze haar laatste peuk uit.

Reden genoeg voor Story om te speculeren: 'Is dat misschien een teken dat de BNN-presentatrice inderdaad zwanger is of is ze gestopt omdat ze zwanger wil ráken?'. Katja is 30 jaar, en da's inderdaad een mooie leeftijd om moeder te worden. De roddelpers moet maar goed opletten of ze Katja bij de drogist Foliumzuur zien kopen, haar nog alcohol zien drinken of bij een bruidsmode-ontwerper zien shoppen. Als ze daar een trouwjapon modelletje 'tent' aanpast, weten we dat ze inderdaad in verwachting is.