AMSTERDAM - Britney Spears wil dolgraag weer muziek gaan maken. Het moederschap bevalt haar prima, maar de zangeres kan niet wachten om weer op het podium te staan. "Ik mis het reizen, het optreden. Ik had even een pauze nodig in mijn carrière, maar nu ben ik er weer helemaal klaar voor", aldus Britney in People Magazine.

Het is bijna twee jaar geleden dat Britney voor het laatst op het podium stond. Haar laatste album kwam meer dan twee jaar geleden uit. Maar de zangeres maakt duidelijk dat dat niet betekent dat ze gestopt is.

Britney vertelt in het interview dat ze het erg moeilijk vindt om een 'normale moeder' te zijn voor haar vier maanden oude zoontje Sean Preston. "Ik kan niet zomaar de straat met hem op en even lekker met hem gaan wandelen".

Paparazzi

Een paar weken terug raakte de zangeres in opspraak, omdat ze tijdens het autorijden haar zoontje op schoot had. Na het incident gaf Britney echter de schuld aan de paparazzi. De popster vond de stunts die de pers voor een paar foto's uithaalden zeer beangstigend.

In het interview haalt de zangeres wederom hard uit naar de paparazzi. "Het laatste incident was een grote fout van mij, maar dat neemt niet weg dat ik soms wanhopig wordt van alle fotografen die achter me aanzitten. Overal waar ik kom ligt paparazzi op de loer. Ik word er soms echt gek van!" De popster voegt er aan toe dat ze soms bang is om op dezelfde manier als prinses Diana te sterven.

Gelukkig

Overigens maakt Britney duidelijk dat het erg goed met haar gaat. "Ik klink misschien verbitterd, maar dat ben ik niet. Ik ben erg gelukkig".