AMSTERDAM - Madonna wil weg uit Engeland om geruchten over haar huwelijksproblemen te ontvluchten. Dat schrijft de Engelse krant The People woensdag. Begin februari meldde The Mirror dat het huwelijk tussen de 47-jarige zangers en haar man, filmregisseur Guy Ritchie, op springen staat. Madonna ontkent de geruchten.

The People baseert zich op een anonieme bron die bij de vriendenkring van het paar zou horen. De Amerikaanse zangeres voelt zich volgens de bron in Engeland op dit moment 'als een vis in een vissenkom'. "Ze denkt dat de geruchten verdwijnen als ze Engeland ontvlucht." Madonna wil volgens de krant zo snel mogelijk terug naar Amerika verhuizen om daar in alle rust haar nieuwe wereldtournee voor te bereiden.

Volgens The Mirror zorgt de hechte relatie van Madonna met Stuart Price voor problemen in haar huwelijk. Price is de producer van Madonna's laatste album, 'Confessions on a dancefloor.' Madonna en Price zouden vaak samen worden gesignaleerd. Volgens The Mirror bellen ze elkaar meerdere keren per dag.

De 47-jarige zangeres verhuisde vijf jaar geleden na haar huwelijk met Ritchie van Los Angeles naar Londen. Ze vertelde toen altijd een 'gruwelijke hekel' aan de Engelse hoofdstad te hebben gehad, maar dat ze er langzaam toch verliefd op is geworden.