AMSTERDAM - De vader van Courtney Love wil zijn dochter vervolgen. Dit meldt de Amerikaanse website Postchronicle. De zangeres zou in haar nog te verschijnen autobiografie 'Dirty Blonde' beweren dat haar vader haar drugs gaf toen ze 3 jaar oud was.

Love's vader, Hank Harrison, is woedend vanwege de beschuldigingen. Hij zegt dat zijn dochter zich onmogelijk iets kan herinneren uit de tijd dat ze 3 jaar was. Volgens Harrison kan zijn dochter 'een gemene trut' zijn. "Ik heb gehoord dat ze een voorschot van een miljoen dollar heeft gekregen voor het boek", vertelt hij. "Ik ben bang voor wat ze allemaal nog meer zal beweren om het boek te verkopen."

Verslaving

Courtney Love werd in september vorig jaar veroordeeld tot een verblijf van 180 dagen in een afkickkliniek. De 41-jarige weduwe van Nirvana-zanger Kurt Cobain was verslaafd aan drank en heroïne. Vanaf november mocht zij het afkickprogramma thuis volgen. Dat programma is begin deze maand vervroegd beëindigd door de rechter, omdat de rockster haar verslaving inmiddels onder controle zou hebben.