HILVERSUM - Zangeres en televisiepresentatrice Patty Brard gaat opnieuw trouwen. Dat vertelde ze maandagavond in het programma RTL Boulevard. Brard heeft al enige tijd een relatie met architect Antoine van de Vijver.

"Ik ben wat bangig geworden voor het huwelijk, maar het klopt, we gaan trouwen", meldde Brard in reactie op geruchten daarover.

Samenwonen

Brard en haar vriend gaan eerst samenwonen voor ze een datum voor het huwelijk prikken. Beiden hebben hun huis te koop gezet.

Een vraag over het hoeveelste huwelijk dit voor haar wordt, beantwoordde ze enigszins ontwijkend. "Dit is het derde huwelijk waar ik zelf weet van heb." In werkelijkheid is het de vierde keer dat Brard gaat trouwen.

Grap

Haar eerste huwelijk was met presentator Ron Brandsteder, het tweede met de Italiaan Carlo Nasi en het derde met de Groningse zanger René Muthert. Brard heeft de geldigheid van het laatste huwelijk aangevochten, omdat de trouwerij in Las Vegas volgens haar een grap was. De rechter stelde haar echter in het ongelijk.

Patty Brard werd bekend met de meidengroep Luv' die in de jaren zeventig en tachtig van de vorige eeuw hits scoorde. José Hoebee en Marga Scheide maakten ook deel uit van de groep, die na ruzies uiteenviel.

Reünie

Afgelopen jaar was er een eenmalige reünie, maar de zangeressen hebben plannen om weer vaker samen op te treden. RTL5 zendt vanaf 3 april negen weken lang een programma uit waarin is te zien hoe zij werken aan een comeback in de showbizz.