LOS ANGELES - Lance Armstrong en Sheryl Crow hebben hun verloving beëindigd. Dat heeft het paar vrijdag bekendgemaakt. Armstrong en Crow zeggen 'met een diepe liefde en respect voor elkaar uit elkaar te gaan'. "Het was een bijzonder zware beslissing om een einde aan onze relatie te maken", meldt de persverklaring.

Bekijk video: Modem/ Breedband

De zevenvoudige Tour de France-winnaar en de zangeres kondigen in september 2005 hun verloving aan. Het huwelijk met Crow zou voor Armstrong zijn tweede zijn. Hij heeft drie kinderen uit een eerder huwelijk met Kristin Richard.

In de Amerikaanse roddelpers werd de relatie tussen Armstrong en Crow altijd breed uitgemeten. Crow liet in november in een interview met Associated Press doorschemeren hier moeite mee te hebben.

Rectificatie

Crow vertelde dat de media het leuker vinden om te schrijven dat het paar uit elkaar is, dan om te vertellen dat ze erg gelukkig zijn. "Als een blad schrijft dat we uit elkaar zijn en onze persagent naar de redactie belt voor een rectificatie, reageren die bladen altijd erg teleurgesteld. Waarom kan er nooit eens positief geschreven worden? Goed nieuws verkoopt kennelijk geen tijdschriften."