LONDEN - Het huwelijk van popster Madonna lijkt ernstig in gevaar, nu zij een 'speciale relatie' heeft ontwikkeld met haar 19 jaar jongere producer Stuart Price. De zangeres brengt geregeld lange bezoeken aan het appartement van Price in het noordwesten van Londen en belt hem volgens vrienden iedere dag meerdere keren, meldde vrijdag de krant Daily Mirror.

Volgens de bron van de krant ziet Madonna de 28-jarige Price als "een rots in de branding", een van de belangrijkste mensen in haar leven" en vraagt zij hem in alles om advies. Price produceerde Madonna's laatste album Confessions on a Dancefloor.

In tegenstelling tot de bewonderende uitlatingen van Madonna over Price laat zij weinig positiefs los over haar echtgenoot Guy Richie die volgens bronnen "veel tijd alleen in huis doorbrengt".

Teleurgesteld

In een documentaire meldde Madonna vorig jaar enigszins teleurgesteld te zijn in het huwelijk. Ook de 37-jarige Richie liet vorig jaar twijfel blijken over hun relatie.

In januari voelde de uitgever van Madonna zich nog geroepen in een verklaring te melden dat het huwelijk van de zangeres prima was. Madonna en Richie hebben samen een zoon van vijf, Rocco. Uit een eerdere relatie heeft de ster een dochter, de negenjarige Lourdes.

Zusterlijke gevoelens

Madonna ontkent de veronderstelde spanningen in haar huwelijk met filmregisseur Guy Ritchie. De publiciteitsagent van de 47-jarige zangeres heeft tegenover de krant verklaard dat zij alleen 'zusterlijke gevoelens' koestert voor haar collega. "Er is geen spanning in Madonna's huwelijk", zegt ze. "Haar relatie met Guy is goed. Ze zijn gelukkig."