Op NU.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Party en Story. Met daarin deze week dat Estelle een goedkoop stijl-icoon is, Natasja Froger op tv mag, Patty Brard moet brommen, Irene Moors' 'medium' een bedrieger is en Big Brother een hotel begint. Met gastvrouw Viola Holt, die gráág pestkop Robert Jensen ontvangt. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Leuk à la Estelle

Story heeft een rubriek 'In de stijl van'. Een styliste shopt kleding en accessoires in de stijl van een Bekende Nederlander of buitenlandse actrice. Deze week is Estelle Cruijff aan de beurt. Deze 'shopaholic' betrekt haar spulletjes meestal van de peperdure PC Hooftstraat-winkels en is gek op dure merken. Ook op deze foto, waar ze op staat met een spijkerbroek en -jack, Mukluk-bontlaarzen en tasje en bril van Chanel. De styliste analyseerde de kosten: Estelle spendeerde aan jeans, bontlaarsjes en Chanel-tas ruim 1300 Euro. Voor ons -gewone stervelingen zonder goldcard- kan het goedkoper. Story shopte bijna hetzelfde setje bij o.a. Hennes en Mauritz en voilà: voor een dikke E 200,- ben je helemaal 't vrouwtje. Je haar flink in de peroxide, paar extensions er in en je zou zó Estelles zusje kunnen zijn. En nu maar hopen dat je een rijke voetballer aan de haak slaat!

Natas op zoek

Wie na de realitysoap over René en Natasja Froger nog niet genoeg heeft van deze familie, kan binnenkort bij de Tros terecht. Natas is namelijk gevraagd een programma te gaan presenteren. 'Schoondochter gezocht' heet het, en Natasja gaat jongens van 25+ die nog bij pa en moe thuis wonen, aan de vriendin helpen. De blonde Froger roept altijd om het hardst dat ze zo gewoon is gebleven en bepaald geen 'Gooise Vrouw' is maar liever met haar roedel honden wandelt. Ze was volgens Story dan ook 'verbijsterd dat ze is gevraagd. Ze dacht in eerste instantie dat ze slachtoffer was van een flauwe verborgen cameragrap'. Maar nee, 't is heus waar: Natasja wordt boegbeeld van de grootste familieomroep van Nederland. Wat zal Estelle Cruijff balen. Die is immers al jaren aan het azen op een baantje bij de omroep.

Patty gromt (en bromt)

Soms is het verbazingwekkend waar de roddelbladen over schrijven. Zo konden we vorige en deze week overal lezen dat Patty Brard haar vuilniszakken een dag te vroeg op straat had gezet. Is dat nou 'hot news'? Ja, blijkbaar. Want de 'vuilnisaffaire' heeft een staartje gekregen. Het blijkt dat Patty van de milieupolitie een boete heeft gekregen van E 300,-. Sterker nog: ze moest op de rechtbank voorkomen en werd daar veroordeeld tot deze boete òf 6 dagen in de cel 'brommen'. In Weekend schrijft Patty zelf in haar column dat ze razend is om deze bureaucratie. Ze had namelijk braaf de Afdeling Grof Vuil gebeld, maar de milieupolitie was ze voor. La Brard laat het er niet bij zitten, strijdlustig als ze altijd is. 'Ik vertrek morgen voor een lekkere vakantie naar Thailand. Als ik terugkom en ik ben dan nog net zo kwaad over deze affaire als nu, kies ik voor 6 dagen cel' dreigt ze. 'Eens kijken hoe blij de Nederlandse overheid dan met me is…' Dat levert vast weer een mooi stukje reality-tv op.

Google-geest

In het programma 'Er is zoveel meer' gaat Irene Moors op pad met het 'medium' Robbert. Deze Brabantse knul wordt gepresenteerd als een soort Char, en zou over paranormale gaven beschikken. Het leverde emotionele tv op, met veel tranen van mensen die dankzij Robbert 'boodschappen' kregen van overledenen. Maar volgens de stichting 'Skepsis ', die tegen dit soort paranormale bedoeningen is, is Robbert een ordinaire bedrieger. Hij zou zijn informatie gewoon van internet halen! Zo meldde Robbert dat iemand een 'genverbrander' was geweest in een vorig leven. Op internet stond datzelfde, niet bestaande, woord ook. Het bleek een type-foutje op de site te zijn: het ging om een genever-brander, iemand die jenever maakte. Ai, da's wel heel toevallig. Irene Moors blijft echter achter haar Robbert staan, en gelooft heilig in zijn paranormale gaven. Maar volgens Skepsis is het duidelijk: 'Robbert laat zich influisteren door een geest die Google heet' honen zij in Weekend.

BB Hotel

Na de successen van Big Brother, gooit het programma het nu over een andere boeg. 'Geen gehang op de bank of gelummel in de tuin' lezen we in Privé. Big Brother wordt namelijk een hotel. De bediening, het koken en schoonmaken gebeurt door de bewoners. En dat zijn deze keer BN'ners. Het 'hotelpersoneel' zal bestaan uit Viola Holt, Gert Timmerman (Gert en Hermien), man/vrouw Kelly, rondborstige Monique Sluyters, oud BB winnaar Bart, Bonnie StClaire en Frank Awick (wie??). Het idee is om met het hotel geld op te halen voor een goed doel en daar willen deze BN'ners zich best 6 weken voor laten opsluiten. Viola Holt heeft zich inmiddels als goede gastvrouw ontpopt. Ze nodigt haar aartsrivaal Robert Jensen hartelijk uit om eens te komen logeren. Hoewel Viola een aanklacht heeft ingediend tegen Jensen vanwege zijn publiekelijke pesterijen, 'Mag hij van mij een nachtje langskomen om hier te slapen. Ik zou het prachtig vinden als hij met een grote bos bloemen binnen zou komen stappen,' zegt ze in Privé. Vanaf 12 januari is op Talpa te zien of Jensen op dit voorstel ingaat.