AMSTERDAM - Hun relatie is nog niet eens officieel bevestigd, maar volgens een Britse roddelkrant verwachten Angeline Jolie en Brad Pitt al hun eerste baby. Volgens een vriend van het stel zijn Angelina en Brad dolgelukkig, meldt News of the World .

Bekijk video: Modem/ Breedband

Volgens de vriend heeft Angelina in een Californisch ziekenhuis een echo laten maken. "Zij ging naar binnen met een hoed en zonnebril op, zodat zij niet zou worden herkend", zegt de vriend. "Brad en Angelina doen erg geheimzinnig. Maar na ontvangst van de resultaten waren ze in de wolken van geluk."

Angelina Jolie, die onder meer speelde in 'Tomb Raider' en 'Gone in 60 seconds', heeft twee adoptiekinderen: de 4-jarige Maddox uit Cambodja en Zahara uit Ethiopië. In oktober zei Jolie in People Magazine nog een kind te willen adopteren. Het is niet duidelijk of haar vermoedelijke zwangerschap een derde adoptie in de weg staat.

Al meer dan een half jaar gaan geruchten dat Angelina en Brad een relatie hebben. Er zijn verschillende foto's van Brad met Angelina en haar kinderen in omloop, maar de relatie is nog niet formeel bevestigd. Pitt verbrak begin 2005 zijn vier jaar durende relatie met Friends-actrice Jennifer Aniston.