Dieven video J-Lo lopen tegen de lamp

AMSTERDAM - Twee mannen uit New Jersey zijn door de politie van New York opgepakt nadat ze hadden geprobeerd een gestolen video van de trouwerij van Jennifer Lopez en Marc Anthony te verkopen. De mannen wilden de video dinsdag voor 200.000 dollar (168.000 euro) op een straathoek in New York aan het paar terugverkopen, maar ze liepen in een val van de politie. Dat meldt de krant New York Post.

De zaak kwam aan het licht nadat op de redactie van de New York Post een telefoontje was binnengekomen van iemand die beweerde in het bezit te zijn van de trouwvideo. De video was afkomstig van de laptop van Marc Anthony, die in oktober uit zijn auto was gestolen. De man zei de video voor één miljoen dollar (842.000 euro) aan Lopez en Anthony terug te willen geven. Uiteindelijk zakte de prijs naar 200.000 dollar.

Toen de New York Post de politie inlichtte, bleek dat deze al van de zaak op de hoogte was. De verkopers hadden de video aan meerdere media geprobeerd te verkopen. Veel redacties hadden de politie hierna getipt. Twee undercoveragenten maakten daarop een afspraak om de video namens Lopez en Anthony terug te kopen. Het duo, een ex-gevangene en een gepensioneerde postbeambte, dacht veel geld te verdienen. De twee werden direct in de boeien geslagen.

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie