Ook pedofiliezaak in Jackson-soap

AMSTERDAM - In de realityshow die de Jacksons in Hollywood proberen te slijten, wordt ook aandacht besteed aan de rechtzaak tegen Michael Jackson wegens vermeend kindermisbruik. Dat schrijft de New York Daily News.

Op het filmmateriaal is te zien hoe de popster en zijn familie in de auto op weg zijn naar de rechtbank in Santa Maria in de staat Californië. Daar zal hij de uitspraak in de rechtszaak te horen krijgen. Michael zou te zien zijn terwijl hij snel heen en weer schommelt met een open bijbel op zijn schoot, vertelde een 'bron dicht bij de familie' aan de Amerikaanse krant. Daarbij zou Jackson zichzelf hebben vergeleken met de bijbelfiguur Job. "Zij probeerden dit met Job te doen, nu proberen zij het met mij te doen. Waarom ik?"

In juni werd de 'king of pop' vrijgesproken van alle aanklachten in de rechtszaak. Jackson werd beschuldigd van seksueel misbruik van een minderjarige jongen.

3T

Tot nog toe heeft geen enkel televisiestation aangekondigd de serie over de artiestenfamilie te kopen. Producent van de serie zou Cory Rooney zijn. Hij heeft hitplaten gemaakt voor Jennifer Lopez, Destiny's Child en Marc Anthony. Drie neefjes van Michael Jackson gaan de hoofdrol spelen in de realityserie. Het publiek krijgt te zien hoe de zoons van Tito Jackson, die in de jaren negentig succes hadden met de boyband 3T, werken aan een muzikale comeback.

TJ, Taryll en Tai Jackson staan er tijdens hun pogingen om terug te keren op het hoogste niveau niet alleen voor. De jongens krijgen hulp van onder meer tante Latoya en oom Jermaine Jackson. Alleen hun beroemde tante Janet doet volgens de Daily News niet mee aan de serie.

Tip de redactie