Man van Britney lanceert website

AMSTERDAM - Kevin Federline, de man van Britney Spears, heeft zijn eigen website gelanceerd. Reden is de release van zijn hiphopalbum 'The truth', volgend jaar. Bezoekers worden verwelkomd met de raptekst 'Keep messin' with my family and you're through': als je aan mijn familie komt, maak ik je af. De zin is een waarschuwing voor de media.

Eerder deze maand sleepte Spears het Amerikaanse magazine US Weekly voor de rechter. Het blad had een artikel gepubliceerd waarin stond dat de zangeres en haar man een sekstape hebben opgenomen. Spears eist een schadevergoeding van bijna achttien miljoen euro omdat het verhaal volgens haar verzonnen is.

Federline wil via zijn site zijn imago oppoetsen. "Ik hoop dat dit een middel is om mij wat beter te leren kennen", schrijft hij. Kevin heeft de reputatie het geld van zijn vrouw over de balk te smijten en er een roerig uitgaansleven op na te houden. De geruchten dat de twee om die redenen uit elkaar zouden zijn gegaan, waren de laatste weken niet van de lucht.

De 27-jarige Federline leerde Spears kennen toen hij als achtergrondzanger voor haar werkzaam was. Vorig jaar stapten de twee in het huwelijkbootje. Daarvoor moest hij wel zijn eerste vrouw en hun twee kinderen verlaten. In september beviel Spears van haar eerste kind, zoon Sean Preston.

Tip de redactie