Op NU.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Party en Story. Met daarin deze week dat Bridget al eerder bloot was, ex-minister Heinsbroek vloekend door Amsterdam beende, koopzieke Sylvie heerlijk haar slag slaat, Jensen een rechtszaak aan zijn broek heeft hangen en de schandalig dure doopjurk van prinses Luana. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Jong naakt

Nou, ze doet het hoor. Presentatrice Bridget Maasland gaat bloot in de Playboy. Het was een hele ophef, er moesten honderden sms'jes gestuurd worden om de 150.000 euro binnen te halen, maar het is gelukt. Bridget goes all the way… Story komt echter met een paar foto's waarop Bridget al in volle naakte glorie te bewonderen is! Ze snorden een oud nummer van het TMF-tijdschrift More op. Daar staat Bridget helemaal bloot, innig omhelsd door een eveneens blote Daphne Bunskoek en Sylvana Simmons. De foto's werden gemaakt in 1999, toen de 3 dames nog niet zo heel beroemd waren. Hen werd gevraagd in badkleding te poseren, maar dat vonden ze maar saai. En dus gingen ze helemaal bloot. Het zijn redelijk kuise foto's, er is geen tepel of haartje te zien, maar toch. Naakt voor de lens, daar draait Bridget haar hand niet meer voor om. Story vermoedt dan ook dat Bridget al láng had besloten in de Playboy te gaan staan, maar zo moeilijk deed om veel media-aandacht te krijgen.

Boze ex-minister

Hij is al lang geen minister meer, maar toch duikt Herman Heinsbroek nog af en toe op in de bladen. Hij is namelijk nog wel altijd steenrijk en ook altijd goed voor een paar boute uitspraken. En daar smullen ze van bij de roddelbladen. Zo ook Story. Herman en zijn vrouw Judith waren uitgenodigd de filmpremière van King Kong te komen bekijken. Strak in het pak en feestjurk arriveerde het miljonairspaar bij de bioscoop. Toen Herman zijn auto echter niet voor het filmhuis mocht parkeren, maar een paar straten verderop een plekje moest zoeken, ontstak hij in woede. Vloeken en tierend beende hij even later over de rode loper. "Het is toch ronduit belachelijk dat ik niet eens met mijn auto voor de rode loper mag stoppen? Waar gaan we naar toe met ons land? Waar is de glamour gebleven in Nederland?" raasde hij. Misschien moet Herman toch eens wat centjes investeren in een auto met chauffeur. Of een paar tientjes neertellen voor een taxi. Een ritje Naarden-Amsterdam moet hij toch wel kunnen betalen?

Lekker kopen

Soapie Sylvie Meis en haar voetballer Rafael staan graag in de belangstelling. Ze worden niet voor niks de 'Bundesliga Beckhams' genoemd. Zo rond de feestdagen poseert het stel dan ook gewillig voor de fotografen van de roddelbladen. In Privé zijn ze heel schattig onder een kerstboom gezet en proosten ze met een glaasje champagne. In het glas van Sylvie zal wel Jip&Janneke bubbelwijn zonder alcohol zitten, want ze is inmiddels drie maanden zwanger. Last van kwaaltjes heeft ze niet, wel mist ze bepaald voedsel. 'Voor Sushi en dan vooral voor rauwe vis kun je me wakker maken. En ook een zoute haring gaat er wel in, maar dat mag nu allemaal niet meer' pruilt ze. Gelukkig is er nog iets waar ze wél heel blij van wordt en dat is shoppen. Dat kan ze naar hartelust doen en ze vertelt dan ook dat ze maar liefst twéé kinderkamers gaat uitzoeken. Eén voor het huis in Duitsland en één voor in Nederland. Ook is ze al lekker begonnen met het kopen van babykleren. Let op: dat wordt straks een baby in Dior rompers, met Gucci-sokjes en een Burberry mutsje op.

Zaak aan zijn broek

Viola Holt en ex-LUV zangeres José Hoebee hebben het gehad met de brutaliteiten van Robert Jensen. In zijn show heeft hij de dames meerdere malen zó beledigd, dat ze een advocaat in de arm hebben genomen. Eerst nam Viola Holt de beslissing dat Jensen nu echt te ver was gegaan. Ze maakte zelf bekend dat ze aangifte tegen de brutale presentator heeft gedaan. En nu is ook Josée Hoebee 'om'. "Hij heeft me voor alles en nog wat uitgemaakt, terwijl ik hem nog nooit heb ontmoet. Ik zou hersendood zijn, een ordinaire trut en nog meer van die dingen die niet voor herhaling vatbaar zijn." aldus Josée in Party. Ze voelt zich erg gegriefd. Maar zelf kan ze het schelden ook niet laten. "Hij is een onbetrouwbare egotripper en een laf mannetje," snibt ze. Nu maar hopen dat Jensen deze kans niet aangrijpt om aangifte van belediging tegen Josée te doen. Dat zou me pas een mooie rel opleveren!

Dure doopjurk

In Weekend mooie foto's van de doop van de dochter van Prins Friso en zijn Mabel. Voor de kleine Luana geen antieke stoffige kanten doopjapon. Nee, moeder Mabel is groot fan van de ontwerpers Viktor & Rolf. Haar trouwjurk, dat gevaarte vol strikken, werd door hen gemaakt en ook avondkleding (met strikken) koopt Mabel graag bij de ontwerpers. En dus dacht ze grappig te zijn en hen een doopjurk voor haar dochtertje te laten maken. Kleine Luana is voor de doop in een zijden jurk gehesen met… jawel: het bekende strikmotief er op. Weekend schampert dat Mabel breekt met alle Oranjetradities en dat die dure doopjurk wel duizenden euro's gekost moet hebben. 'Mabel Wisse Smit mag zich sinds haar huwelijk met prins Friso weliswaar prinses noemen, haar gedrag is daar nog niet naar,' schrijven ze op verwijtende toon. Helaas voor Mabel: haar grapje met de strikken is niet goed gevallen. Ze moet maar snel weer een tijdje in Londen onderduiken tot de gemoederen in roddelbladenland weer wat bedaard zijn.