HILVERSUM - Tv-presentatrice Bridget Maasland (BNN/Talpa) is binnenkort naakt te zien in het maandblad Playboy. Dat bleek maandagavond in het BNN-programma 'Katja vs. Bridget', waarin Maasland samen met Katja Schuurman de afgelopen weken een strijd aanging.

Maandag was de laatste aflevering in de reeks te zien. Schuurman won die episode, waardoor de eindstand in haar voordeel werd beslist (4-2). Het geld (242.275,53 euro) dat zij binnenhaalde gaat naar de mensen in Pakistan die daar werden getroffen door de aardbeving. Bridget haalde 166.099,01 euro op voor haar eigen stichting Dutchypuppy, die zich inzet voor mishandelde honden in Roemenië.

Maasland stelde 5 december dat ze bereid was in de Playboy te gaan staan als dat blad daar minstens 150.000 euro voor betaalde of wanneer mensen een soortgelijk bedrag inzamelden. Welk bedrag Playboy uiteindelijk heeft betaald, maken de tv-makers niet bekend.

Over hoe de Playboy-lezers haar te zien zullen krijgen deed ze begin december nog schimmig. "Ik ga wel helemaal uit de kleren, maar Playboy is er in gespecialiseerd om alles heel mooi te laten zien en toch ook weer niet."