Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Party en Story. Met daarin deze week dat de Oranjes van de troon moeten, je voor één Euro tien Bridgets blote ….kan zien, Tooske moet opzouten, het übermamma Daphne D. niet meezit en we rijke aapjes mogen kijken op de Miljonairsbeurs. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Oranjes: weg er mee!

Daar is 'tie weer: Edwin de Roy van Zuydewijn. De getergde ex-man van prinses Margarita weet weer de roddelbladen te halen. In Story meldt hij dat de koninklijke familie ten onrechte op de troon zit. Hij zou dat weten omdat Margarita ooit DNA-materiaal heeft afgestaan.'Om een privé rekening mee te vereffenen,' aldus Edwin. In de wet staat dat de vorst(in) van Nederland een afstammeling moet zijn van Willem I. Uit het DNA onderzoek is echter gebleken dat de Oranje familieleden helemaal geen nazaten zijn van Helena van Nassau. 'Met alle staatsrechtelijke gevolgen van dien' smult de ex. Het verhaal kabbelt nog voort over wel of geen bastaardkinderen van vroegere koningen en dus wel of geen 'officiële ' troonrechten. Maar vooral de fotobijschriften zijn grappig. Zo wordt Edwin een 'aartsvijand' genoemd, trekt Margarita zich 'letterlijk en figuurlijk' de haren uit het hoofd (haren worden gebruikt als DNA materiaal) en staat er bij de foto van Willem-Alexander en Maxima 'Nu nog op de Eikenhorst, straks in een rijtjeshuis in Almere?'.

Blote Bridget?

Voor één euro tien, kun je Bridget straks in d'r blootje zien. Nog tot 18 december kun je een SMS sturen naar Playboy. Die 'verzamelen' zo geld om een naaktreportage van Bridget Maasland te kunnen bekostigen. Blonde Bridget wil best poseren, maar vroeg daar maar liefst 150.000 euro voor. Een megabedrag, dat ze echter helemaal aan een goed doel geeft. Iets met zielige zwerfhondjes uit Oostblok landen. Playboy heeft nog nooit zo veel betaald aan een 'bunny', en wil met deze lezersactie wat extra geld genereren. 50.000 Euro bieden ze Bridget, maar ze verdubbelen wel de opbrengst van elke SMS. Nog tot zondag kun je een berichtje sturen en dan is duidelijk of Bridget uit de kleren gaat. SMS'ers slaan twee vliegen in één klap. Je geeft geld aan een goed doel èn krijgt als 'bedankje' Bridget's blote eehhh…alles te zien.

Tooske go home!

Tooske van Breughem zou de nieuwe Linda de Mol in Duitsland moeten worden. Met veel tam tam reisde ze af naar de Oosterburen om daar 'Idols' te presenteren. In het Duits: 'Deutschland Sucht Ein Superstar'. Blonde Toos nam een spoedcursusje Duits en dacht het wel te gaan maken. Helaas: de Duitsers zijn niet van haar gecharmeerd. 'Ze ziet er niet uit' vinden ze daar, haar uitspraak is slecht en ze noemen haar ook nog een 'Käse-Tussi', vrij vertaald 'een kaasmuts'. 'Ze wordt nu al door de Duitsers uitgekotst' aldus Weekend. Wel zijn de Duitsers helemaal gek op Sylvie Meis. Die vinden ze knap, fotogeniek en ook nog eens vriendelijk. Tooske kan haar koffer dus weer pakken. En Weekend weet wel een nieuw baantje voor haar. 'Wordt het tijd om te gaan werken aan de grootste wens van het echtpaar Ragas: een huis vol kinderen?'.

Daphne's arme arm

In Privé een artikel over Daphne Deckers. Het arme mens is tegenwoordig geblesseerd. Nee, niet door een tennis-duel met haar echtgenoot Richard, maar door het schrijven. Al jarenlang tikt schrijflustige Daphne boeken en columns over het moederschap op haar computertje. Dat doet ze met één vinger; ze heeft nooit leren typen. En midden in haar nieuwste boek 'Pedachoogelen' sloeg het noodlot toe: een schrijf-arm. Daphne heeft zo veel pijn, dat ze onmogelijk haar boek op tijd kan afmaken. Spraakherkenning op haar computer helpt niet afdoende,dus het boek wordt voorlopig uitgesteld. Wat een blamage voor Daphne, die zichzelf altijd afficheert als 'supervrouw' die werk en kids zo soepeltjes kan combineren. Om bij te komen van de teleurstelling gaat Daph vaak naar haar nieuwe vakantiehuis in Marbella. Lekker even een weekeindje bijkomen in de Spaanse zon, met man en koters. En ach, het kan slechter. Dan ben je je arme arm toch zó weer vergeten?

Poenig

Natuurlijk zien we deze week de plaatjes van de Miljonair Fair. Tout Bekend Nederland was uitgenodigd en alle 'sterren' lieten zich er maar wat graag zien. Gehuld in avondjurken paradeerde de Nederlandse Nouveau Riche over de beurs. Maar de échte ster was model/actrice Elizabeth Hurley. Die was ingevlogen om de beurs te openen. Hurley eiste- en kreeg- een heuse vip-behandeling. Zo moest ze met twee limousines worden opgehaald, moest haar kamer ingericht zijn met 100 roze kaarsen, 500 witte rozen, een pond kaviaar en 10 flessen champagne. Als een diva schreed ze vervolgens een paar rondjes over de Beurs, gekleed in een 'stunning' gouden, gedecolleteerde avondjurk. Onze eigen diva's staken er toch wat schril bij af. Tanja Jess in haar gouden omajurk was verre van glamoureus, Mariska Hulscher showde weer teveel met haar grote nep-boezem, Suze Mens en haar moeder pronkten met hun dure, maar fantasieloze setjes, Estelle Cruijff verscheen in een slordig bronzen rimpelrokje en Caroline Tensen bedekte haar 'paar kilo te veel' met een wijde doorschijntop. Leuk allemaal, maar wel echt Hollands. Party doet de beurs dan ook af als 'Huishoudbeurs voor Miljonairs.' Polderglamour op z'n best.