AMSTERDAM - Jennifer Aniston herkent zich in de rol die ze speelt in haar nieuwste film 'Rumor has it'. Ondanks haar succes is Aniston, net als haar personage Sarah Huttinger, onzeker. "Succes is geen garantie voor zekerheid", zegt de actrice in een interview met de website Moviehole.net.

Bekijk video: Aniston ontkent verbranden trouwjurk
Modem/ Breedband

De jonge vrouw Sarah, die Aniston speelt, komt erachter dat haar familie als basis heeft gediend voor de film 'The graduate'. De hoofdpersoon belandt hierdoor in een onzekere situatie, iets waar de actrice in het echte leven ook ervaring mee heeft. Aniston scheidde dit jaar van Brad Pitt, met wie ze vijf jaar getrouwd was. Naast haar huwelijksperikelen had de 'Friends'-ster dit jaar ook nog eens last van roddeljournalisten die haar onder meer topless fotografeerden.

Humor en relativeringvermogen hielden haar op de been, zegt ze in het interview. "Ik kan net zo goed mijn broek naar beneden trekken. De rest hebben ze toch al gezien." Aniston ontkrachtte dit weekeinde de roddel dat ze de jurk waarin ze in 2000 met Brad Pitt trouwde in brand heeft gestoken.

'Rumor has it' verschijnt 5 januari in de Nederlandse bioscopen.