AMSTERDAM - Supermodel Jenny Shimizu zegt nog steeds een 'onstuimige' relatie te hebben met actrice Angelina Jolie. "Het is nooit over geweest tussen haar en mij", zegt ze in de Britse krant The Sun. "En het zal ook nooit over gaan. Ze heeft altijd minnaressen op wie ze leunt. Ik ben daar één van."

Jolie heeft momenteel een relatie met acteur Brad Pitt, hoewel dat nooit officieel is bevestigd. Ze heeft twee geadopteerde kinderen, Maddox en Zahara.

Het voormalig Calvin Klein-model gelooft niet dat Brad Pitt Jolie ooit tot rust kan manen. Dat hij eerder getrouwd was met de brave 'Friends'-ster Jennifer Aniston zegt haar genoeg. "Hij wil kinderen en het perfecte huwelijk, terwijl zij een stoere vrouw is die altijd zal doen waar ze zelf zin in heeft. Bovendien is er geen manier om Angelina te temmen. Een huisvrouwtje zal ze nooit worden."

Angelina, die haar biseksualiteit nooit onder stoelen of banken heeft gestoken, leerde Jenny in 1993 kennen tijdens de opnamen van 'Foxfire'. In de film speelden ze een stelletje en ook in het echt konden ze volgens Shimizu niet van elkaar afblijven. Jolie was in die tijd getrouwd met acteur Jonny Lee Miller. "Toen weerhield haar huwelijk haar er ook niet van er een lesbische relatie op na te houden", zegt Shimizu.