AMSTERDAM - Britney Spears heeft haar man Kevin Federline het huis uit gezet. De zangeres heeft haar man de deur van hun villa in Malibu gewezen nadat Kevin een blowende vriend had meegebracht naar hun woning. Dit meldt de Engelse krant The Sun maandag. Kevin heeft inmiddels zijn intrek genomen in het Beverly Hills Hotel.

De 24-jarige zangeres was volgens de krant 'zwaar teleurgesteld' in haar echtgenoot en verdronk haar zorgen na het gebeuren in een club in Los Angeles samen met haar vrienden Johnny Knoxville en Steve O, de sterren uit de tv-serie 'Jackass'. De dag erna bleef ze de hele dag thuis met haar baby.

Spears, die drie maanden geleden beviel van zoon Sean Preston, is het volgens een vriend van het paar beu dat Kevin na de geboorte van hun zoontje niets anders doet dan feesten. "Ze is zijn uitspattingen meer dan zat", vertelde de vriend aan de Amerikaanse krant The New York Daily News.

Het koppel zou vorige maand ook al ruzie hebben gemaakt. Volgens vrienden van de 27-jarige Kevin is de relatie tussen Britney en hem 'heel stormachtig' sinds de geboorte van hun kind. Britney heeft voorgesteld aan Kevin om een huwelijkstherapeut in te schakelen, maar dit heeft haar man geweigerd. Sinds die tijd gaat het bergafwaarts met het huwelijk van het paar en heeft Britney een psychiater gevraagd hoe zij haar huwelijk moet redden.