HILVERSUM - Zangers Gerard Joling, René Froger en Gordon, die zich graag de 'Toppers' laten noemen, stellen vijftig van hun fans in staat om met hen af te reizen naar Oostenrijk. Daar gaan ze voor Talpa twee kerstprogramma's opnemen die op 20 en 27 december (20.30 uur) worden uitgezonden, meldde een Talpa-woordvoerder vrijdag.

In 'Toppers in de sneeuw' staan de vijftig gelukkigen volgens de zegsman "vijf hilarische dagen te wachten met hun idolen: sneeuwpret, muziek, spetterende après-ski en nog veel meer feest en gezelligheid". "Voor Gordon, Gerard en René is dit geen vakantie. Zij zullen alles in het werk stellen om hun fans een onvergetelijke kerst te bezorgen", vult de woordvoerder aan.

Fans kunnen zich vanaf maandag opgeven voor het reisje door het woord 'TOPPERS' te sms'en naar 1010. Zij krijgen dan een bericht terug met een unieke code en een verwijzing naar de site www.talpa.tv . Met deze code kunnen ze zich aanmelden op dat webadres. Op 30 november maakt Talpa via de site bekend wie de gelukkigen zijn.