Woensdag 28 september 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

OM verdenkt Peter Gillis van mishandeling vriendin

Het Openbaar Ministerie (OM) verdenkt Peter Gillis officieel van mishandeling van zijn vriendin Nicol Kremers. De officier van justitie maakte dat vrijdag bekend bij de rechtbank in Den Bosch.
Door onze entertainmentredactie

De realityster wordt ervan verdacht Kremers in haar rug en neus te hebben gebeten, tegen de muur te hebben geduwd en in haar borsten te hebben geknepen. Ook zou hij aan haar oor, armen en haren hebben getrokken.

De mishandeling zou op 29 mei hebben plaatsgevonden in Gillis' vakantiepark Prinsenmeer in het Brabantse Ommel. Gillis moest daarna een nacht in de politiecel doorbrengen.

De zestigjarige ster, bekend van de SBS6-realityserie Massa is Kassa, ontkende in eerste instantie geruchten dat hij zijn partner zou hebben mishandeld. Zowel Gillis als Kremer noemde het "onzin" en "niet waar".

Toen vorige week bleek dat Gillis voor de rechter moest verschijnen, gaven ze toe dat er toch iets was gebeurd. Via hun advocaat Ton van den Biezenbos benadrukten ze dat Kremers geen aangifte heeft gedaan. Wel heeft ze een belastende verklaring afgelegd, zei de officier van justitie vrijdag.

De zitting bij de rechtbank in Den Bosch duurde niet lang. Vanwege de verdenking moet Kremers nog worden gehoord als getuige. Omdat dat vooraf al bekend was, besloten Gillis en Van den Biezenbos niet te verschijnen.


Lees meer over:

AchterklapFamilie Gillis

Aanbevolen artikelen