Zaterdag 1 oktober 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Britney Spears overweegt stappen tegen haar ex na lekken geluidsopname

Britney Spears overweegt stappen te ondernemen tegen haar ex Kevin Federline. Hij heeft op Instagram een geluidsopname gedeeld waarin de zangeres boos uitvalt tegen haar zoons.
Door onze entertainmentredactie

In het geluidsfragment is te horen hoe Spears haar zoons streng toespreekt en onder meer respect eist. Federline liet weten de opname in overeenstemming met zijn zoons te hebben gedeeld, maar heeft het bericht inmiddels offline gehaald. De opname zou zo'n vier jaar geleden zijn gemaakt, toen de jongens elf en twaalf jaar oud waren.

De ex van Spears kan "niet achteroverleunen" terwijl zijn zoons "ergens van worden beschuldigd na alles wat ze hebben meegemaakt", zo schreef hij op Instagram. Hiermee doelde Federline op een bericht van Spears waarin ze haar onvrede uitte over het feit dat ze haar zoons te weinig ziet. Dat bericht is inmiddels ook verwijderd.

Met het delen van de geluidsopname heeft Federline "de privacy en waardigheid van de moeder van zijn kinderen geschaad", zegt Spears' advocaat Mathew Rosengart. Ook zou hij zijn zoons hebben "ondermijnd". De advocaat noemt het delen van de opname "wreed" en stelt dat Federline hiermee de wet heeft overtreden.

"Wij verzoeken de heer Federline met enig fatsoen te handelen en op te houden met het publiekelijk bespreken van privéaangelegenheden, waar niemand bij gebaat is", zegt Rosengart. De advocaat laat verder weten dat hij samen met Instagram kijkt naar mogelijkheden om ervoor te zorgen dat Federline zich voortaan aan de regels van het sociale medium houdt.


Lees meer over:

AchterklapBritney Spears

Aanbevolen artikelen