Zondag 2 oktober 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Echtgenoot eert Olivia Newton-John: 'Moedigste vrouw die ik ooit heb gekend'

John Easterling heeft voor het eerst publiekelijk gereageerd op het overlijden van zijn vrouw Olivia Newton-John. In een bericht op Instagram eert hij de zangeres en toont hij zich dankbaar voor alle liefde en steun die zijn familie de afgelopen dagen ontving.
Door onze entertainmentredactie

"Olivia, onze liefde voor elkaar overstijgt ons verstand. Elke dag spraken we onze dankbaarheid uit voor deze liefde die zo diep, zo echt, zo natuurlijk kon zijn. We hoefden er nooit aan te 'werken'", schrijft Easterling. "We waren onder de indruk van dit geweldige mysterie en accepteerden het als verleden, heden en voor altijd."

Easterling zegt dat Newton-John de "moedigste vrouw" is die hij ooit heeft gekend. Volgens hem zorgde ze altijd voor de mensen en de natuur om haar heen en zorgde ze ook "in haar moeilijkste uren" met "humor en wilskracht" voor licht in de duisternis.

"Zelfs nu haar ziel is opgestegen, wordt de pijn in mijn hart opgevuld met de vreugde van haar liefde. Onze familie is enorm dankbaar voor de enorme zee van liefde en steun", zo sluit hij af.

Easterling kondigde maandag ook de dood van Newton-John aan via sociale media. De zangeres en actrice overleed op 73-jarige leeftijd aan de gevolgen van borstkanker, die was uitgezaaid naar het heiligbeen.


Lees meer over:

AchterklapOlivia Newton-John

Aanbevolen artikelen