Bam Margera is opnieuw ontsnapt uit een afkickkliniek waar hij verplicht moet verblijven. Twee weken geleden verdween hij ook al. De politie in Florida is sinds zaterdag weer op zoek naar de Jackass-ster, meldt TMZ.

Twee weken geleden vertrok de 42-jarige Margera ook al uit de kliniek waar hij van de rechter moet verblijven. De tv-ster was toen weggegaan omdat hij het niet eens was met het beleid. De skateboarder en tv-persoonlijkheid werd een paar dagen later teruggevonden in een hotel. Waarom hij de kliniek nu heeft verlaten, is niet duidelijk.

Margera kampt al jaren met verslavingen en zat vaker in afkickklinieken. Eerder dit jaar schikte hij nog een zaak tegen de makers van Jackass 4: Forever over zijn ontslag. Zij hadden hem gedwongen drie keer per dag een blaastest te doen, twee keer per week urine af te geven en geregeld zijn haarwortels te laten testen op het gebruik van middelen.

Margera werd ontslagen nadat hij positief was getest op Adderall, een medicijn dat hij slikt vanwege zijn ADHD.

De serie Jackass, waarin onder anderen professionele skateboarders stunts uithaalden, werd tussen 2000 en 2002 uitgezonden op MTV. Daarna verschenen meerdere films en ook spin-offs als Viva La Bam en Wildboyz.